Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Teknoloji Bağımlılığı Doktora Tez Araştırması
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="gykeda" data-source="post: 491133" data-attributes="member: 101445"><p>Merhaba, yardımcı olmak istediğim için anket çalışmanıza baktım lakin bazı sorular bana hitap etmediği için doğru yanıtlar vermekte zorlandım. Mesela bilgisayar oyunları ve kimlik çatışması ile ilgili sorular vardı ancak ben bilgisayar oyunları oynamıyorum. Bunun için bir ön soruda Bilgisayar oyunu oynayıp oynamadığına göre bir seçenek olsaydı ve hayır yanıtı verenler için oyunla ilgili sorular görünmeseydi araştırma sonuçlarınız daha sağlıklı olabilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca hiçbir sosyal medya hesabı kullanmadığım için de yine benzer sorunları yaşadım. Bunları göz önünde bulundurmanızı rica ederek çalışmanızda başarılar dilerim.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="gykeda, post: 491133, member: 101445"] Merhaba, yardımcı olmak istediğim için anket çalışmanıza baktım lakin bazı sorular bana hitap etmediği için doğru yanıtlar vermekte zorlandım. Mesela bilgisayar oyunları ve kimlik çatışması ile ilgili sorular vardı ancak ben bilgisayar oyunları oynamıyorum. Bunun için bir ön soruda Bilgisayar oyunu oynayıp oynamadığına göre bir seçenek olsaydı ve hayır yanıtı verenler için oyunla ilgili sorular görünmeseydi araştırma sonuçlarınız daha sağlıklı olabilirdi diye düşünüyorum. Ayrıca hiçbir sosyal medya hesabı kullanmadığım için de yine benzer sorunları yaşadım. Bunları göz önünde bulundurmanızı rica ederek çalışmanızda başarılar dilerim. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Tez İçin Anket Çalışmaları
Teknoloji Bağımlılığı Doktora Tez Araştırması