Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Sınavı Takıldığınız/Çözemediğini
TEST YOUR GRAMMAR-7 By Saithoca
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="baklava" data-source="post: 177058"><p>hocam bence 1.soruda lot few ve number ifadeleri sayılabilenler için kullanılıyor para sayılamıyor ve owe borçlu olmak demek fazla para olması lazım o yüzden ben so much derdim...2. soruda zamir kullanımı gerekli were ile devam ediyor çünkü another tekil isimlerle kullanıldığı the other 2 şey ifade ederken kullanıldığı için olmaz yeterli sayı belirticek a few de mantıksız sahiplik anlamı olmadığı için whomda gereksiz bence zamir olarak kullanılabilen the others dır...3.soru ülke sayılabildiği için little yanlış those uzak zamanda çoğul ifade ettiği için yanlış much sayılamayanlarda kullanıldığı için yanlış kıyaslama var such as gibi örnekleme yapmak için kullanılan yapıda yanlış olur bence cevap such dır..cevaplarım:1 so much,2 the others,3 such doğru cevaplar nedir hocam?teşekkürler</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="baklava, post: 177058"] hocam bence 1.soruda lot few ve number ifadeleri sayılabilenler için kullanılıyor para sayılamıyor ve owe borçlu olmak demek fazla para olması lazım o yüzden ben so much derdim...2. soruda zamir kullanımı gerekli were ile devam ediyor çünkü another tekil isimlerle kullanıldığı the other 2 şey ifade ederken kullanıldığı için olmaz yeterli sayı belirticek a few de mantıksız sahiplik anlamı olmadığı için whomda gereksiz bence zamir olarak kullanılabilen the others dır...3.soru ülke sayılabildiği için little yanlış those uzak zamanda çoğul ifade ettiği için yanlış much sayılamayanlarda kullanıldığı için yanlış kıyaslama var such as gibi örnekleme yapmak için kullanılan yapıda yanlış olur bence cevap such dır..cevaplarım:1 so much,2 the others,3 such doğru cevaplar nedir hocam?teşekkürler [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel Sınavları
YDS - Yabancı Dil Sınavı Takıldığınız/Çözemediğini
TEST YOUR GRAMMAR-7 By Saithoca