Tez Bitmeden Tezden Yayın Yapmak

kuramci

Araştırma Görevlisi
Tezimi hala yazıyorum, tezim bitmeden tezimden türetilmiş yayın yapabilir miyim? Danışmanım tamam dedi ama arş gör olduğum okuldaki dekan yapmamamı tavsiye etti. Hatta bir konferans için özet gönderip kabul aldım. Tezimin orijinalliğine etki eder mi? Yoksa yapmasam daha mı iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.

asliksk

Öğrenci
Ben de bu sorunun cevabını merak ediyorum. Mesela bildirinin tam metni, savunma sınavından sonra yayınlansa bile sıkıntı olur mu?

kuramci

Araştırma Görevlisi
İngilterede çalışan bir hocaya sordum, sorun olmaz dedi hatta daha iyi olur dedi. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar onaylarsa sevinirim.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

finduilas

Profesör
Tezimi hala yazıyorum, tezim bitmeden tezimden türetilmiş yayın yapabilir miyim? Danışmanım tamam dedi ama arş gör olduğum okuldaki dekan yapmamamı tavsiye etti. Hatta bir konferans için özet gönderip kabul aldım. Tezimin orijinalliğine etki eder mi? Yoksa yapmasam daha mı iyi olur? Yardımcı olursanız sevinirim.
Tezin orjinalligi acisindan sorun olmaz ama eger doktoradaysaniz doc kriterlerini saglamak icin doktoradan sonra yapmanizi oneririm ben.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk