Tez danışmanı vefatı

dzaydin

Öğrenci
Merhabalar,

Tez danışmanı değişikliği ile ilgili belirli konular var ancak ben bir arkadaşımın başına gelen olay üzerinden daha özel bir konu açmak istedim. Yüksek lisansını tez projesi olarak yapan arkadaşım, tezini bitirmiş sayılır ortalama iki ay içerisinde savunmasını yapacaktı. Ancak tez danışmanı vefat etti. Bu durumda tezin iptali veya danışman/yürütücü değişikliği, aynı zamanda proje olan bu tezde yapılan sarfiyat ve yurt dışı harcamalarının olması da göz önünde bulundurulursa ihtimali nedir?

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

T

Thorsten Veblen

Guest
Yahu adam yitmiş gitmiş , siz tezin derdindesiniz.. allah aşkına ne zaman duyguda bir olmayı öğreneceğiz.. yok yurtdışı harcaması , yok maddi sarfiyatı... kınıyorum

A

Akademik Forum

Guest
Yahu adam yitmiş gitmiş , siz tezin derdindesiniz.. allah aşkına ne zaman duyguda bir olmayı öğreneceğiz.. yok yurtdışı harcaması , yok maddi sarfiyatı... kınıyorum

ne yapmasını bekliyorsun ? 2-3 yıl boyunca ağıt mı yaksın hocasının ardından. şu sosyal mecrada duygu kasan adamlar kadar iticisi gelmez dünyaya. akademisyenlik profesyonel bir uğraştır, bu tür sebepler çıktı diye toptan rafa mı kaldırsın yüksek lisansını, ya da akıbetini merak etmesin mi?

arkadaşın başından üzücü bir olay geçmiş olabilir, belki çok sevdiği bir hocasıydı, öyleyse emin olun yüksek lisans teziyle uğraşırken de acısını yaşayabilir. size bir burada hiç bir halt demek düşmez. yargılayamazsın, yorumlayamazsın bu durumunu arkdaşın!

yardımcı olabileceğiniz bir konu varsa, sorduklarıyla ilgili. evet böyle böyle süreçler var diye bilgilendirirsin.

YOKSA ÇENENİ KAPATIRSIN.