Tez Danışmanının Başka Üniversiteye Geçmesi

blrbr

Öğrenci
Tez danışmanımın başka bir üniversiteye geçme durumu var. Ancak ben kendisiyle çalışmaya devam etmek istiyorum. O da aynı şekilde. Devam etmemiz mümkün mü? Yoksa başka danışman atanır mı?

- - - Güncellendi - - -

Birkaç enstitünün yönetmeliğini okudum. O hocayla devam edebileceğim yazıyor. Ama kendi üniversitemin yönetmeliğinde hiçbir şey belirtilmemiş.

A

Akademik Forum

Guest
Danışman hoca farklı üniversiteye geçtiğinde eski üniversitesinde 40a ile görevlendirilerek danışmanlığını sürdürebilir. Pek çok kişi farklı üniversite enstitülerinde 40a ile danışmanlık yapsbiliyor

A

Akademik Forum

Guest
Başka bir üniversiteden olan danışman 40a ile görevlendirilerek danışmanlığa devam edebilir bunun için bölümünüzün yazması gerekir daha önce de cevaplamıştım site yönetimi yayınlamamış

ran

Doçent
Başka bir yerde de yeni danışman atandığını okudum. Başka bilgisi olan? :/

Yüksek lisans yaparken danışmanım başka bir üniversiteye geçti. Hoca devam edebiliriz dedi. Bölüm de istersen devam edebilirsin o hocayla dedi. Ben kabul etmedim mesela. Bana sormadan direkt olarak olmaz öyle şey de diyebilirlerdi. Kendi kafalarına göre bir danışman da atayabilirlerdi. Her şey olabilir, her şey mümkün.

Biraz da başka arkadaşlar yorum yazsın, yoksa tatmin olmayacaksınız. :)

blrbr

Öğrenci
Yüksek lisans yaparken danışmanım başka bir üniversiteye geçti. Hoca devam edebiliriz dedi. Bölüm de istersen devam edebilirsin o hocayla dedi. Ben kabul etmedim mesela. Bana sormadan direkt olarak olmaz öyle şey de diyebilirlerdi. Kendi kafalarına göre bir danışman da atayabilirlerdi. Her şey olabilir, her şey mümkün.

Biraz da başka arkadaşlar yorum yazsın, yoksa tatmin olmayacaksınız. :)

Danışmanım devam etmek istiyor da ABD sorun çıkaracak gibi duruyor. Enstitüye sordum, bölüm olur derse biz de onaylarız dedi. Ama bölümde şöyle bir mantık var: Halihazırda bitti bitecek olan teze bizden birini atayalım, üstüne konsun! Akademik durumum iyi, biraz onun da etkisi var sanırım. Çok büyük bir hak yemedir bu. O adamın o tezde acayip emeği var. Böyle durumlarda hakkımızı arayabileceğimiz bir merci olması lazım.