Tez Düzeltme Süresinde Ders Alma ve Öğrencilik Hakları

modernalgebra

Öğrenci
yüksek lisansta 4. dönemimi bitirdim ve tez jürisine girmek üzereyim. 3 aylık düzeltme süresi alacak olursam öğrencilik haklarım devam eder mi bu sürede?

mesela doktorada saydırmak üzere ders alabilir miyim? ya da "yüksek lisans yapıyor olmak" şartı olan araştırma görevlisi kadrolarına başvurabilir miyim?

eğer 6. dönemin sonunda olsaydım bu hakların olmayacağını biliyorum, ama azami süre içinde olduğum için durumda farklılık olur mu?

teşekkürler şimdiden.

- - - Güncellendi - - -

bilgisi olan yok mudur?

Son düzenleme:

kokturk

Öğrenci
yüksek lisansta 4. dönemimi bitirdim ve tez jürisine girmek üzereyim. 3 aylık düzeltme süresi alacak olursam öğrencilik haklarım devam eder mi bu sürede?

mesela doktorada saydırmak üzere ders alabilir miyim? ya da "yüksek lisans yapıyor olmak" şartı olan araştırma görevlisi kadrolarına başvurabilir miyim?

eğer 6. dönemin sonunda olsaydım bu hakların olmayacağını biliyorum, ama azami süre içinde olduğum için durumda farklılık olur mu?

teşekkürler şimdiden.

- - - Güncellendi - - -

bilgisi olan yok mudur?

Kesinlikle öğrencilik haklarınız devam ediyor çünkü dönem uzatmış oluyorsunuz. Bu nedenle öğrenci olmak şartlı ilanlara da başvurabilirsiniz. Ancak yüksek lisans öğrencisi olduğunuz için doktoraya başvuramazsınız.