Tez isimi değişikliği acil yardım !!

ased

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba, tezimde problemler oldu 3 tane muamele uygulamam gerekirken bir tanesi olmadı ve 2 tane muamelili yapmak zorunda kalacağım bu durumda tezimin adında 3 ü yer almaktaydı hocamla görüştüm hocam savunma sınavında isim değişikliği yaparız dedi çok tatmin olmadım açıkçası savunma sınavında tez ismi değişikliği veya tez ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılabilir mi ???

A

Akademik Forum

Guest
Başlık değişikliği

Muhtemelen veri alma işleminiz tamamlanmış. Ve materyal-metot kısmında elde olmayan bir değişikliğe gitmişsiniz. Tez başlığı değişikliğini savunma sınavı sonunda (jüri üyeleri mutabık kaldığı taktirde) gerçekleştirirsiniz; endişelenmeyin.

goggles

Araştırma Görevlisi
Arkadaşlar merhaba, tezimde problemler oldu 3 tane muamele uygulamam gerekirken bir tanesi olmadı ve 2 tane muamelili yapmak zorunda kalacağım bu durumda tezimin adında 3 ü yer almaktaydı hocamla görüştüm hocam savunma sınavında isim değişikliği yaparız dedi çok tatmin olmadım açıkçası savunma sınavında tez ismi değişikliği veya tez ile ilgili herhangi bir değişiklik yapılabilir mi ???
Yapilir. Bana da bir juri savunma sinavinda tezimin ismini degistir dedi. Tezi en son enstituye teslim ederken tez isim degisikligi diye bir form doldurup verdim. Bir sorun cikmadi.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

finduilas

Profesör
Ayni seyi benim arkadasim da yapti, savunmasina isim degisikligi gerekti, formu doldurup verdi, sorun da olmadi.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk