Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Tez İzleme Komitesi raporu sayısı
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="EYMENS" data-source="post: 513042" data-attributes="member: 58832"><p>Rica ederim, ben bu olayın ciddi olduğunu düşünüyorum açıkçası o yüzden aralık vermeden üst üste verdim sabah sana yökün yönetmeliğini atmıştım evet orda vermemek başarısızlık demiyor ama ünilerin kendi yönetmelik ve yönergelerinde diyor enstitü sayfasından bak diye o yüzden söyledim sabah sana, şimdi benim kendi ünümin yönetmelik ilgili kısmını atcam sana değerlendirmeyi sen yap artık.</p><p></p><p>"(7) En az dört tez izleme komitesi sınavından başarılı olan öğrenci tez savunma</p><p>sınavına girebilir.</p><p>(8) Kayıt yenilemeyen öğrenci ilgili yarıyılda tez izleme komitesi sınavına giremez ve</p><p>bu tez izleme komitesi sınavından başarısız sayılır.</p><p>(9) EYK tarafından kabul edilmiş bir mazereti bulunmadan enstitüye süresi içerisinde</p><p>rapor sunmayan veya sınava girmeyen öğrencinin tez izleme sınavı başarısız sayılır.</p><p>(10) Tez izleme sınavına katılarak veya mazeretsiz olarak tez izleme sınavına</p><p>katılmayarak üst üste iki kez veya aralıklı olarak üç kez başarısız bulunan öğrencinin enstitü</p><p>ile ilişiği kesilir."</p><p></p><p>BU maddeler senin olayı açıklıyor bence, pandemi olayından belki yırtarsın; çünkü kaydını silmemiş adamlar ve hala kayıt yapabilmişsin sanırım. Onu da anlamadım nasıl iş, başarılar hadi . .</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="EYMENS, post: 513042, member: 58832"] Rica ederim, ben bu olayın ciddi olduğunu düşünüyorum açıkçası o yüzden aralık vermeden üst üste verdim sabah sana yökün yönetmeliğini atmıştım evet orda vermemek başarısızlık demiyor ama ünilerin kendi yönetmelik ve yönergelerinde diyor enstitü sayfasından bak diye o yüzden söyledim sabah sana, şimdi benim kendi ünümin yönetmelik ilgili kısmını atcam sana değerlendirmeyi sen yap artık. "(7) En az dört tez izleme komitesi sınavından başarılı olan öğrenci tez savunma sınavına girebilir. (8) Kayıt yenilemeyen öğrenci ilgili yarıyılda tez izleme komitesi sınavına giremez ve bu tez izleme komitesi sınavından başarısız sayılır. (9) EYK tarafından kabul edilmiş bir mazereti bulunmadan enstitüye süresi içerisinde rapor sunmayan veya sınava girmeyen öğrencinin tez izleme sınavı başarısız sayılır. (10) Tez izleme sınavına katılarak veya mazeretsiz olarak tez izleme sınavına katılmayarak üst üste iki kez veya aralıklı olarak üç kez başarısız bulunan öğrencinin enstitü ile ilişiği kesilir." BU maddeler senin olayı açıklıyor bence, pandemi olayından belki yırtarsın; çünkü kaydını silmemiş adamlar ve hala kayıt yapabilmişsin sanırım. Onu da anlamadım nasıl iş, başarılar hadi . . [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Doktora Eğitimi
Tez İzleme Komitesi raporu sayısı