Tez yazan ,başlayacak olan , niyet eden:)

Bilimaydını

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Tezimiz ile ilgili konuları bu başlıkta konuşalım istedim. Sosyoloğum," Din Sosyolojisi" nde yüksek lisans yapıyorum. Tez konumu netleştirmeye ve yavaştan başlamaya karar verdim. Deneyimli arkadaşlardan fikir alabilir bu yolda birbirimize destek olabiliriz diye düşünüyorum. Hatta bana başından destek olacak bir tez yazma arkadaşı edinebilirsem piyangodan büyük ikramiye çıkmış kadar sevineceğim:) Yeni başlayacak olan arkadaşlar varsa da birlikte başlayıp yürütebiliriz. Bu arada tez konum hakkında fikir beyan edecek arkadaşlara da istek üzerine her türlü dua edilir:) Buyurunuz efendim...

- - - Güncellendi - - -

Niyet edip başlayamayan arladaşları dahil etmeyi unutmuşuz, sizleri de alalım efendim.

papirus

Araştırma Görevlisi
Tez konunuzun özgünlüğünü böylesine çok sayıda kişinin olduğu homojen olmayan bir forumda beyin fırtınası yaparak kaybetmekten korkmuyor musunuz? İnanın bana çok garip geldi bu, hocanıza danıştınız mı böyle bir niyetle foruma yazdığınızı? Ben tez konumla ilgili danışmanım dışında bir hoca bile sorduğunda yüzeysel bilgi verip geçiyorum, ki hocam da bana konumla ilgili konuşma yasağı koydu..

Bilimaydını

Öğrenci
Özgün olan tez başlığım, değil içeriği olacak. Beyin fırtınasına önem veririm. Hiç görmediğim bir pencereden bakar biri , şunun hakkında çok ihtiyaç var der,düşünür değerlendiririm. Çok parlak fikirler çıkabiliyor. Zaten ulaşabileceğimiz sınırsız kaynak var, siz de nasıl bütünleştiği önemli. Yinede uyarınız için teşekkürler...