Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="bayezit" data-source="post: 319428" data-attributes="member: 69029"><p>Merhabalar,</p><p></p><p>Ben de tezsiz yl programından 2014 temmuz ayında mezun oldum. Normalde tecilim yl'dan dolayı 31.12.2016 idi fakat üniversite askeriyeye bildirimde bulununca o tecil iptal olacakmış.</p><p></p><p>Bu durumda tezsiz yl mezunu olduğum için de doktora programlarına başvuramıyorum. Fakat bir mani çıkmazsa kasım ayında çalşmaya başlamak istediğim için tecil etmek istiyorum. Şu an sadece yl teciliyle bir sene yani 07.2014'e tecil ettirebiliyorum. Ne tavsiye edebilirsiniz???</p><p></p><p>Eğer ikinci bir tezli yüksek lisansa başvurursam 31.12.2016 tecilim geçerli olur mu yoksa 07.2014'e kadar mı hakkım olur tezi bitirmek için? </p><p></p><p>Teşekkür ederim şimdiden..</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="bayezit, post: 319428, member: 69029"] Merhabalar, Ben de tezsiz yl programından 2014 temmuz ayında mezun oldum. Normalde tecilim yl'dan dolayı 31.12.2016 idi fakat üniversite askeriyeye bildirimde bulununca o tecil iptal olacakmış. Bu durumda tezsiz yl mezunu olduğum için de doktora programlarına başvuramıyorum. Fakat bir mani çıkmazsa kasım ayında çalşmaya başlamak istediğim için tecil etmek istiyorum. Şu an sadece yl teciliyle bir sene yani 07.2014'e tecil ettirebiliyorum. Ne tavsiye edebilirsiniz??? Eğer ikinci bir tezli yüksek lisansa başvurursam 31.12.2016 tecilim geçerli olur mu yoksa 07.2014'e kadar mı hakkım olur tezi bitirmek için? Teşekkür ederim şimdiden.. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???