Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="Kadirhoca" data-source="post: 391039"><p><span style="color: #333333">Arkadaslar benim tecilim ekim 30 2015 te bitiyor ama gitmeyi dusunmuyorum, fakat bi yukseklisansada kaydolamadim, ben ekimden sonra asker kacagi olacagim ve bu vakitten sonra devletin </span>ales<span style="color: #333333">sinavlarina girip mesela aralik ayi gibi aldigim </span>ales<span style="color: #333333"> puaniyla bi yukseklisansa kayit olabilirmiyim acaba ? Cunku aralik ayinda ben asker kacagi olmus olacagim zaten ??? Kafam cok karisik uygun fiyata suan kaydolabilecegim bildiginiz tezsiz yuksek lisans varmi bana bu durumda tavsiyeniz ne dir ??</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="Kadirhoca, post: 391039"] [COLOR=#333333]Arkadaslar benim tecilim ekim 30 2015 te bitiyor ama gitmeyi dusunmuyorum, fakat bi yukseklisansada kaydolamadim, ben ekimden sonra asker kacagi olacagim ve bu vakitten sonra devletin [/COLOR]ales[COLOR=#333333]sinavlarina girip mesela aralik ayi gibi aldigim [/COLOR]ales[COLOR=#333333] puaniyla bi yukseklisansa kayit olabilirmiyim acaba ? Cunku aralik ayinda ben asker kacagi olmus olacagim zaten ??? Kafam cok karisik uygun fiyata suan kaydolabilecegim bildiginiz tezsiz yuksek lisans varmi bana bu durumda tavsiyeniz ne dir ??[/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???