Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="freedag" data-source="post: 391133" data-attributes="member: 83556"><p>Merhaba arkadaşlar, önceki mesajları okudum fakat kendimle ilgili net bilgiye ulaşamadım. İlk olarak 2012 ocak ayında başlamış olduğum BOTE yüksek lisansımın vermiş olduğu 3 yıl 4 ay tecil süresi bu ay doluyor yani kasımda askere gitmem gerek, mevcut BOTE yüksek lisansım devam ederken geçen sene eylül ayında Aynı üniversitede BİL. MÜH. programında yüksek lisansa kayıt yaptırdım ve şu an 2 yüksek lisans programında da kaydım devam ediyor. Bu durumda ilk girmiş olduğum BOTE yüksek lisans programından kaydımı sildirdiğim zaman geçen sene eylül de kayıt yaptırmış olduğum BİL. MÜH. yüksek programı üzerinden askerliği tekrar ileri bir tarihe tecil edilir mi?</p><p>Eğer böyle bir imkanım olursa bu işlemi ne zaman yaptırmam gerekiyor? Bu ayın 30 una kadar askerlik şubesine gitmem gerekiyor yoksa bakaya kalıcam...</p><p></p><p>Teşekkürler yanıtlarınız için.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="freedag, post: 391133, member: 83556"] Merhaba arkadaşlar, önceki mesajları okudum fakat kendimle ilgili net bilgiye ulaşamadım. İlk olarak 2012 ocak ayında başlamış olduğum BOTE yüksek lisansımın vermiş olduğu 3 yıl 4 ay tecil süresi bu ay doluyor yani kasımda askere gitmem gerek, mevcut BOTE yüksek lisansım devam ederken geçen sene eylül ayında Aynı üniversitede BİL. MÜH. programında yüksek lisansa kayıt yaptırdım ve şu an 2 yüksek lisans programında da kaydım devam ediyor. Bu durumda ilk girmiş olduğum BOTE yüksek lisans programından kaydımı sildirdiğim zaman geçen sene eylül de kayıt yaptırmış olduğum BİL. MÜH. yüksek programı üzerinden askerliği tekrar ileri bir tarihe tecil edilir mi? Eğer böyle bir imkanım olursa bu işlemi ne zaman yaptırmam gerekiyor? Bu ayın 30 una kadar askerlik şubesine gitmem gerekiyor yoksa bakaya kalıcam... Teşekkürler yanıtlarınız için. [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???