Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="yılmazpeşrev" data-source="post: 397152" data-attributes="member: 84324"><p>merhaba arkadaşlar,</p><p></p><p>Geçen ay yüksek lisansa kayıt yaptırdım. Askerlik tecili yapmaları için yazımı asker alma başkanlığına bayramdan önce perşembe günü okul gönderdi. Araya bayram tatili girdi. Bugün okulu aradığımda asker alma başkanlığının henüz tecili yapıp kendilerine göndermediklerini söylediler. Bu işlemin bazen bi hafta bazen de iki ayı bulabileceğini söylediler. Bu ay sonuna kadar askerliğimin tecil edilmesi gerekiyor. Sizce sıkıntı olur mu? Ne kadar süre içinde askerliği tecil ederler?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>cevap verecek kimse yok mu?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="yılmazpeşrev, post: 397152, member: 84324"] merhaba arkadaşlar, Geçen ay yüksek lisansa kayıt yaptırdım. Askerlik tecili yapmaları için yazımı asker alma başkanlığına bayramdan önce perşembe günü okul gönderdi. Araya bayram tatili girdi. Bugün okulu aradığımda asker alma başkanlığının henüz tecili yapıp kendilerine göndermediklerini söylediler. Bu işlemin bazen bi hafta bazen de iki ayı bulabileceğini söylediler. Bu ay sonuna kadar askerliğimin tecil edilmesi gerekiyor. Sizce sıkıntı olur mu? Ne kadar süre içinde askerliği tecil ederler? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] cevap verecek kimse yok mu? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Lisansüstü Eğitim Programları
Yüksek Lisans Eğitimi
Tezli-Tezsiz Yüksek Lisans ile Askerlik Tecili ???