Normal
Yüksek lisans bitirmeden başka bir bölüme kaydolmak.Arkadaşlar Merhaba,Bildiğiniz üzere tezsiz yüksek lisansta tecil 1.5 yıla indirildi yeni yönetmelikle. Tezli bölümlerde ise 2 yıl ders ve 1 yıl tez olmak üzere 3 sene olarak belirlendi.Benim merak ettiğim şuanda tezsiz bir bölümde kaydım bulunmakta. 1 dönem geride kaldı. 1.5 tamamlanmadan(2. yarıyıl sonunda) başka bir yüksek lisans bölümüne yeniden başlasam tezli veya tezsiz. Sıfırdan tecil hakkı alabiliyormuyum? Yani yeni kaydımı yaptığım zamandan ek +1.5 yıl tezsiz için veya +3 yıl tezli için alabiliyormuyum? Ve bu şekilde 35 yaşına kadar devam edebilirmiyim ?
Yüksek lisans bitirmeden başka bir bölüme kaydolmak.
Arkadaşlar Merhaba,
Bildiğiniz üzere tezsiz yüksek lisansta tecil 1.5 yıla indirildi yeni yönetmelikle. Tezli bölümlerde ise 2 yıl ders ve 1 yıl tez olmak üzere 3 sene olarak belirlendi.
Benim merak ettiğim şuanda tezsiz bir bölümde kaydım bulunmakta. 1 dönem geride kaldı. 1.5 tamamlanmadan(2. yarıyıl sonunda) başka bir yüksek lisans bölümüne yeniden başlasam tezli veya tezsiz. Sıfırdan tecil hakkı alabiliyormuyum? Yani yeni kaydımı yaptığım zamandan ek +1.5 yıl tezsiz için veya +3 yıl tezli için alabiliyormuyum? Ve bu şekilde 35 yaşına kadar devam edebilirmiyim ?