Normal
ODTÜ için zaman ihtiyacıMerhaba hocam, yaşım 23, seneye Açıköğretim İşletme lisans programından mezun olacağım, hedefim ODTÜ ingilizce biyoloji okumak. Bu hedefim için ingilizcemi aof eğitimim süresince geliştirdim. Şuan amerikalı bir öğretmenimden üniversiteye hazırlık (SAT) sınavına hazırlanıyorum. Amerikalı hocam, 2 yıla daha ihtiyacın olabilir ingilizce edebiyatı için diye bilgi verdi. Şimdi ben seneye aof lisans programı mezunu olduğumdan, askerlik tecili süresi kazanmak için tezsiz yüksek lisans programına kaydolup, ODTÜ ingilizce biyoloji lisans programına kaydımı yaptırdıktan sonrada, yüksek lisans programımın kaydını sildirsem, ODTÜ lisans programımın askerlik tecil süresi geçerli olurmu. Ya da siz neler önerirsiniz ?Özet sorum;Yüksek lisans programından kaydımı sildirip, ikinci üniverside ODTÜ Biyoloji lisans programına kaydolduğumda, asker tecili ikinci lisans programının tecil süresini kabul ederlermi?Yardım edin, ilerde bilim adamı olduğumda Türkiyem için hayatımı bilime harcıyacağım, sizin yardımınız bile ileride çok büyük hayırlı değişikliklere vesile olacaktır. TEŞEKKÜRLER.
ODTÜ için zaman ihtiyacı
Merhaba hocam, yaşım 23, seneye Açıköğretim İşletme lisans programından mezun olacağım, hedefim ODTÜ ingilizce biyoloji okumak. Bu hedefim için ingilizcemi aof eğitimim süresince geliştirdim. Şuan amerikalı bir öğretmenimden üniversiteye hazırlık (SAT) sınavına hazırlanıyorum. Amerikalı hocam, 2 yıla daha ihtiyacın olabilir ingilizce edebiyatı için diye bilgi verdi. Şimdi ben seneye aof lisans programı mezunu olduğumdan, askerlik tecili süresi kazanmak için tezsiz yüksek lisans programına kaydolup, ODTÜ ingilizce biyoloji lisans programına kaydımı yaptırdıktan sonrada, yüksek lisans programımın kaydını sildirsem, ODTÜ lisans programımın askerlik tecil süresi geçerli olurmu. Ya da siz neler önerirsiniz ?
Özet sorum;
Yüksek lisans programından kaydımı sildirip, ikinci üniverside ODTÜ Biyoloji lisans programına kaydolduğumda, asker tecili ikinci lisans programının tecil süresini kabul ederlermi?
Yardım edin, ilerde bilim adamı olduğumda Türkiyem için hayatımı bilime harcıyacağım, sizin yardımınız bile ileride çok büyük hayırlı değişikliklere vesile olacaktır. TEŞEKKÜRLER.