Tezli Yüksek Lisans Ders Sattleri

unal_goktas

Öğrenci
merhaba;
tezli yüksek lisans dersleri 08:00 ile 17:00 saatleri arasında yapıldığını biliyorum. fakat zorunlu derslerimizden biri saat:17:00 başlayacak. bununla ilgili yönetmelik nedir. saat 17:00 dan sonra başlar mı? bu saat enstitünün elindemi? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler

Ink Bottle

Moderator
merhaba;
tezli yüksek lisans dersleri 08:00 ile 17:00 saatleri arasında yapıldığını biliyorum. fakat zorunlu derslerimizden biri saat:17:00 başlayacak. bununla ilgili yönetmelik nedir. saat 17:00 dan sonra başlar mı? bu saat enstitünün elindemi? bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Teşekkürler

Evet genelde 8 ile 17 saatleri arasındadır ancak bazen özel durumlar olabiliyor, hocanın mesai saati içinde çeşitli işleri projeleri vs olabiliyor bu sebeple akşam saatlerinde ders konabiliyor.

Eğer hoca informal olarak ders 17'de olsun dediyse bu durumda Enstitü ile veya hoca ile görüşüp bir çözüm arayabilirsiniz fakat dersin formal ders saati 17 ise bu durumda yapacak benim bildiğim bir şey yok çünkü programlar enstitü yönetim kurulundan geçiyor. Enstitü o saati uygun görmüş demektir.

Cmp

Öğrenci
18-21 arası dersim var, tezli yüksek lisans öğrencisiyim. Ancak hoca ile görüşüp saati ayarlayabilirsiniz. Bizde hocalar siz ne zaman isterseniz toplanın ayarlayın müsaitsem taşırım dersi diyor hep.