Tezli yüksek lisans dondurmak - çok acil

shirley

Öğrenci
Arkadaşlar tezli yüksek 2. senedeyim. Derslerim bitti teze geçecektim bu dönem ama bu yıl bununla uğraşmam mümkün görünmüyor. En azından güz dönemi için. Bir dönemlik dondurmak mümkün mü hiç tez konusu seçmeden? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

S

/symo++/ARTIST

Guest
Eğer;

2. ylınızı doldurmuş ve yaşadığınız bir problem nedeni ile ara vermek istiyorsanız ,güncel prosedure rağmen şu an sorun olmaz , enstitüye gidin ,dilekçe verecekler ,dondurma gerekçesine de "ekonomik sorunlar" yazın.
başka bir beyanata gerek yoktur. yani sağlık heyet (kurul) raporu filan bnlara gerek yok zaten sağlığınız herşeyden önemli bide bunun için sağlık sorunu çıkarmayın :D .

tek bir beyanınız yeterldir. yaşadığınız olumsuzluk için geçmiş olsun.

sueno

A

Akademik Forum

Guest
cevap

Iyi günler hocam. Yüksek lisans tez danismaniniza, yüksek lisans yaptiginiz enstituye ulaşıp sormanizi tavsiye ederim. Üniversitenin ilgili yönetmeliği yönünde net bilgi alın, buradan belki fikir alabilirsiniz ancak küçük de olsa farklı olan bir durum işlerinizi aksatmasin, universiteniz enstituye telefon edin durumunuzu anlatıp sorun hocam

kelebenkk

Öğrenci
Arkadaşlar tezli yüksek 2. senedeyim. Derslerim bitti teze geçecektim bu dönem ama bu yıl bununla uğraşmam mümkün görünmüyor. En azından güz dönemi için. Bir dönemlik dondurmak mümkün mü hiç tez konusu seçmeden? Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

elbette mümkün bir dilekçe ile enstitünüze başvurarak dondurabilirsiniz. Enstitünüzün formlar dilekçeler bölümünde dilekçe olabilir yoksada siz yazarsınız. dondurma isteğiniz anladığım kadarıyla kişisel. fakat dilekcede bir gerekce belirtmeniz gerekmekte. maddi sıkıntılar iyi bir gerekce olabilir. onun dişindaki saglık falan gibi sebeplerde rapor istiyorlar.