Tezli Yüksek Lisans ve Araştırma Görevliliği

vest12

Öğrenci
Merhabalar ; Tezli yüksek lisans yapmak ve aynı zamanda araştırma görevlisi olarak çalışabilirmiyim bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? Tezli yüksek lisansı yaparkan farklı bir üniversitede araştırma görevlisiyken git gel mi yapmam gerekiyor.

finduilas

Profesör
Ayni soru icin 10 tane konu acmaniza gerek yok. Daha 1. siniftasiniz, simdiden 10 tane konu acarak bunlari sormaniz sadece kafanizi karistirir.

Sent from my SM-N920T using Tapatalk

Ink Bottle

Moderator
Merhabalar ; Tezli yüksek lisans yapmak ve aynı zamanda araştırma görevlisi olarak çalışabilirmiyim bunun için nasıl bir yol izlemeliyim ? Tezli yüksek lisansı yaparkan farklı bir üniversitede araştırma görevlisiyken git gel mi yapmam gerekiyor.

Dün size ne yapmanız gerektiğini ilgili başlıkta yazdım.

1) Forumda aynı konuda yüz tane başlık varken tekrar tekrar 5 tane başlık açmanız doğru değil.
2) Konu başlığı benzer şeyleri arayan insanların bulacağı şekilde açıklayıcı olmalıdır. tyl diye başlık açmışsınız açmamanız gerekirdi. Aratsaydınız 100 tane tezli yüksek lisans başlığı bulurdunuz. tyl/araştırma gör. diye başlık açmışsınız açmamanız gerekirdi 100 tane başlık var o konuda da.

Burayı diğer forumlarla karıştırmayın, imla kurallarını hiçe sayarak yazı yazmanızı falan geçtim en azından her kafanız estiğinde başlık açma alışkanlığınızı bırakın. Bilgi edinmek istiyorsanız milyon tane makale ve başlık var aradığınız konuda, onları okuyun. Zorla kendinizi siteden attırmak istiyorsanız o da sizin tercihiniz tabii.

Son düzenleme:

vest12

Öğrenci
Burda bilgi edinmeye calisiyoruz imla kuralini cok iyi kullandigina inaniyorsan git tdk gorev yap turkcemin iyi olmadigini biliyorum ulkede 78 milyon insan varsa 70 milyonuncuyumdur o kadar geriyim yaa sen ?