Tezsiz Yüksek Lisans Hakkında

musceb

Öğrenci
Arkadaşlar bülent ecevit, sakarya, kocaeli buralara tezsiz sbe bölümlerine başvurmayı düşünüyorum tam olarak nelere dikkat etmem lazım bildiğim kadarıyla pek bi şartı yok ama benimde hiç bilgim yok desem yeridir. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Tapatalk kullanarak konuyu açtım umarım yanlış yere açmamışımdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk

neslisaht

Öğrenci
Tezsiz yüksek lisans için ales ya da yds puanı istemiyor çoğu üniversite, ortalaman yeterli oluyor başvuru için sanıyorum.

musceb

Öğrenci
2,51 ortalamam var peki yeterli olur mu yazdığın ünilerin sbe bölümleri için şimdiden cevaplar için teşekkür ederim

neslisaht

Öğrenci
yani mesela kontenjan 20 kişiyse, başvuranlardan en yüksek ortalamalara sahip 20 kişi seçilir, başvuranlara bağlı yani.

musceb

Öğrenci
Teşekkür ederim o zaman şansımı deneyim başvurayım başvurusu başlayan için tekrar teşekkür ederim kolay gelsin

A

Akademik Forum

Guest
merhaba
ben tezsiz yüksek lisansa başvuru yapmayı düşünüyorum daha sonrasında ögretim üyesi olmak istiyorum tezsiz de öğretim üyesi olunamıyormuş diye bi duyum aldım ne kadar doğru

Büşra Ay

Öğrenci
tezsiz yüksek lisans hakkında

merhaba
ben tezsiz yüksek lisans başvuru yapmayı düşünüyorum daha sonrasında ögretim üyesi olmak istiyorum tezsiz de öğretim üyesi olunamıyormuş diye bi duyum aldım ne kadar doğru

Son düzenleme: