Tezsiz Yüksek Lisans ve Askerlik tecili ?

Borriz

Öğrenci
arkadaşlar bi sorum olacaktı;

- 2015-2016 Bahar döneminde uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans kayıt oldum ve 15/02/2019'a kadar askerlik yönünden sakıncası yoktur şeklinde tecilliyim. Fakat yüksek lisans bitmedi.
- araştırmalarıma göre internetten, tezsiz ylisans 3 yarı dönem tecil ettiriyor deniliyor. ancak benim 3 yarı dönem bitti. askerlik tecil kaydım ise halen 15/02/2019'a kadar tecilli görünmekte.
- özetle; 2019'a kadar yani 32 yaşıma kadar tecil sürem tezsiz yüksek lisans her ne olursa olsun geçerli mi?

G

Goblin1993

Guest
Yl

Merhaba arkadaşlar ben tezli yüksek lisansı yeni kazandım kaydımı da yaptırdım ve kasım ayin da askere gideceğim tecilimi bozdurdum.ben hangi şekilde okulu dondurabilirim yardımcı olur musunuz?okul bana diyor ki bir dönem okumam lazım yönetmelikte buna benzer birşey yok.desteklerinizk rica ediyorum.tesekkurler simdiden

goblin1993

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar ben tezli yüksek lisansı yeni kazandım kaydımı da yaptırdım ve kasım ayin da askere gideceğim tecilimi bozdurdum.ben hangi şekilde okulu dondurabilirim yardımcı olur musunuz?okul bana diyor ki bir dönem okumam lazım yönetmelikte buna benzer birşey yok.desteklerinizk rica ediyorum.tesekkurler simdiden