Tubitak Yüksek Lisans Bursu Başvurusu Hakkında

kapgan_kagan

Öğrenci
Merhaba arkadaşlar,ben Türk Dili ve Edebiyatı alanının Türk Dili bölümünde yüksek lisans yapmaktayım.Yüksek lisans burs başvurusunda,E Doğrudan Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programı 2016/1 programına mı yoksa 2210-B Sosyal Bilimlere Geçiş Yurt İçi Yüksek Lisans Burs Programı 2016/1 programına mı başvuracağım ?
Şimdiden teşekkür ederim.

samed123

Öğrenci
Bildiğim kadarıyla sosyal bilimlere geçiş bursuna sosyal bilim olmayan bir lisanstan mezunsanız başvurabiliyorsunuz. Yine de tübitak websitesindeki açıklamaları bir daha okuyun derim.

sigmarho

Öğrenci
2017 Bahar doneminde Tubitak yukseklisans (2210-A) acilir mi sizce arkadaslar ?

Tubitak bursu ne kadar yilan hikayesine dondu ya. Gecen sene basvuracaktim, ikinci donem acilmadi 15 Temmuzdan sonra acilmaz dediler nerdeyse her gun takip ediyodum ekim kasim gibi takip edemedim basvurusunu kacirmisim yani cildirmamak isten degil gercekten. Simdi ariyorum bilemeyiz ikinci donemi diyorlar ://

nüktedan

Öğrenci
2017 Bahar doneminde Tubitak yukseklisans (2210-A) acilir mi sizce arkadaslar ?

Tubitak bursu ne kadar yilan hikayesine dondu ya. Gecen sene basvuracaktim, ikinci donem acilmadi 15 Temmuzdan sonra acilmaz dediler nerdeyse her gun takip ediyodum ekim kasim gibi takip edemedim basvurusunu kacirmisim yani cildirmamak isten degil gercekten. Simdi ariyorum bilemeyiz ikinci donemi diyorlar ://

Bildiğim kadarıyla bu yıl 1. ve 2. dönem başvuruları birleştirilerek kasım ayında alındı. Bahar döneminde açmayacaklar. zaten nasıl açsınlar bahar geldi henüz kasım başvurularını açıklayamadılar.

şans

Öğrenci
Tübitak sitesinde başvuraya açılacak programlarda yurtiçi doktora bursları da çıkıyor 1 Mart itibariyle açılacak görünüyor. Bizimkileri açıklamadılar daha. Onu nasıl açacaklar anlamadım.