TÜBİTAK 1005- Bursiyerlik- Kaynak Arayışı

krizaantem

Öğrenci
Herkese iyi çalışmalar diliyorum. Meb'de öğretmenim ve doktora yapmaktayım. Doktora tezi için bir dijital oyun tasarlamaktayım. Demo versiyonunu tasarlayarak kaynak bulmaya çalışıyorum. Üniversitelerin Bap programları ve tübitak 1002 kapsamındaki destekler maalesef oyun tasarlamanın bütçesini karşılamıyor. Tübitak 1005 ULUSAL YENİ FİKİRLER VE ÜRÜNLER ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMI'na başvurmak istiyorum. Fakat aynı anda BİDEP bursiyeri olduğum için projeye başvuramazsınız uyarısı alıyorum. Projenin ilgili sayfalarında böyle bir madde yok ve limitler tablosunda da burs alan kişiler bu projeye başvurabilir tarzında bir ibare var. Dururmu Tübitaka aktarmama rağmen yaklaşık 1 aydır sorun çözülmedi. Siz değerli forum üyelerine bu konularla ilgili bazı sorularım olacak.
1. Buna benzer bir sıkıntı yaşayan var mı ? Tübitak sistem düzeltmesinin bu kadar uzun sürmesi normal mi ?
2. Tez çalışmam da kullanacağım oyun için yaklaşık 90 Bin TL bütçe gerekiyor. Başvuru yapabileceğim alternatif kanallar var mı ?
3.ULUSAL YENİ FİKİRLER VE ÜRÜNLER ARAŞTIRMA DESTEK PROGRAMI hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı? Bu kapsamda ne tür projeler gerçekleştiriliyor?

Herkese teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim.
 
Üst