Normal
Merhaba arkadaşlar, başvuru süresince benim de bazı konularda bilgiye ihtiyacım var. Mail olarak sorularımı ilettim ancak herhangi bir cevap alamadım. Aradım ancak uzmanlara ulaşamadım. Bilgisi olan ve cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.-Davet mektubunu mail olarak pdf şeklinde aldım. Üzerinde danışman hocanın imzası var yeterli midir ? E- imzalı veya ıslak imzalı olması gerekiyor mu ?-Başvuru sisteminde araştırma önerisi ve öneride kullanılan kaynaklar hangi formatta sisteme yüklenmesi gerekiyor ?(Word- Pdf )-Araştırma konu başlığı, doktora tez başlığım birbirinden farklı ancak kapsamları benzerdir. Araştırma konu başlığının bire bir tez ile aynı olması şart mıdır ?- Davet mektubunda belirtilen araştırma konu başlığı ile araştırma önerisinin başlığının aynı olması gerekiyor mu ?Aldığım davet mektubundaki konum daha genel bir konu ancak araştırma önerisindeki konu spesifik ve davet mektubundaki konunun altbaşlığı şeklindedir. Bu şekilde alınan davet mektubu uygun mudur ?
Merhaba arkadaşlar, başvuru süresince benim de bazı konularda bilgiye ihtiyacım var. Mail olarak sorularımı ilettim ancak herhangi bir cevap alamadım. Aradım ancak uzmanlara ulaşamadım. Bilgisi olan ve cevaplayacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.
-Davet mektubunu mail olarak pdf şeklinde aldım. Üzerinde danışman hocanın imzası var yeterli midir ? E- imzalı veya ıslak imzalı olması gerekiyor mu ?
-Başvuru sisteminde araştırma önerisi ve öneride kullanılan kaynaklar hangi formatta sisteme yüklenmesi gerekiyor ?(Word- Pdf )
-Araştırma konu başlığı, doktora tez başlığım birbirinden farklı ancak kapsamları benzerdir. Araştırma konu başlığının bire bir tez ile aynı olması şart mıdır ?
- Davet mektubunda belirtilen araştırma konu başlığı ile araştırma önerisinin başlığının aynı olması gerekiyor mu ?Aldığım davet mektubundaki konum daha genel bir konu ancak araştırma önerisindeki konu spesifik ve davet mektubundaki konunun altbaşlığı şeklindedir. Bu şekilde alınan davet mektubu uygun mudur ?