Normal
Hocam aslında bu kısımlar TÜBİTAK projelerinde sıklıkla istenen kısımlar. Yapacağınız araştırmada belli başlı alt çalışmalar vardır. Bunların her birini iş paketi olarak yazabilirsiniz. Ben deneysel çalışıyorum mesela iş paketlerimden biri "...... yöntemi ile expression plasmidlerinin hazırlanması". Bunun gibi aylara bölebileceğiniz çalışmalar yer almalı iş paketlerinizde.Risk yönetiminde ise hangi iş paketinde ya da aşamada sorun çıkabileceğini ön görüyorsunuz ve bu sorunla karşılaştığınızda b planınız nedir bunu anlatmanızı istiyorlar. Uzun uzun değil madde madde. En azından benim bugüne kadar projelerde yaptığım bu şekildeydi. Umarım yardımcı olmuştur.
Hocam aslında bu kısımlar TÜBİTAK projelerinde sıklıkla istenen kısımlar. Yapacağınız araştırmada belli başlı alt çalışmalar vardır. Bunların her birini iş paketi olarak yazabilirsiniz. Ben deneysel çalışıyorum mesela iş paketlerimden biri "...... yöntemi ile expression plasmidlerinin hazırlanması". Bunun gibi aylara bölebileceğiniz çalışmalar yer almalı iş paketlerinizde.
Risk yönetiminde ise hangi iş paketinde ya da aşamada sorun çıkabileceğini ön görüyorsunuz ve bu sorunla karşılaştığınızda b planınız nedir bunu anlatmanızı istiyorlar. Uzun uzun değil madde madde. En azından benim bugüne kadar projelerde yaptığım bu şekildeydi. Umarım yardımcı olmuştur.