Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sabi" data-source="post: 510701" data-attributes="member: 106819"><p>Arkadaşlar merhaba burada daha önce bu burs sonrası mecburi hizmet olmadığını okumama rağmen, geçen haftalarda yaşadığım şehre bir panel için gelen BİDEP başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk URSAVAŞ'a bu soruyu bizzat sordum. Aldığınız burs süresi kadar mecburi hizmet olduğunu söyledi. Beni yanlış anlamış olma ihtimali olabilir mi? Bu konuda kesin bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?Çünkü bu bursa herhangi bir kurumda çalışmayan akademisyenler de başvurabiliyor, onlar nerede çalışacaklar?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sabi, post: 510701, member: 106819"] Arkadaşlar merhaba burada daha önce bu burs sonrası mecburi hizmet olmadığını okumama rağmen, geçen haftalarda yaşadığım şehre bir panel için gelen BİDEP başkanı Doç. Dr. Ömer Faruk URSAVAŞ'a bu soruyu bizzat sordum. Aldığınız burs süresi kadar mecburi hizmet olduğunu söyledi. Beni yanlış anlamış olma ihtimali olabilir mi? Bu konuda kesin bilgisi olan varsa bilgilendirebilir mi?Çünkü bu bursa herhangi bir kurumda çalışmayan akademisyenler de başvurabiliyor, onlar nerede çalışacaklar? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu