Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="sakinnx" data-source="post: 510968" data-attributes="member: 37564"><p>Çok teşekkürler. Buna sevindim. Çünkü mutlaka gitmeyi düşünüyorum ve bunun için engellenirsem ne yapabileceğimi bilmiyordum.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p></p><p></p><p>Teşekkürler yanıtınız için ama destekleyecekleri olasılığını düşünsem zaten böyle bir kaygım olmazdı. Tek kaygım yeterli asistan yok gerekçesiyle engellemeleridir ki gerçekçi bir olasılık bu ama gerekirse dava açarım.</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Bilenlere soruyorum peki nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Önce gidip bölüm başkanı ile görüşüp niyetimi söyleyip sonrasında mı başvurayım yoksa aklımdaki kuruma başvurup kabul belgemi alıp emrivaki gibi ''ben bakın şurdan kabul aldım, buraya gitmek istiyorum'' mu diyeyim. Hangi yol, gitmemi daha garantiler sizce?</p><p></p><p><span style="color: grey">- - - Güncellendi - - -</span></p><p></p><p>Bilenlere soruyorum peki nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Önce gidip bölüm başkanı ile görüşüp niyetimi söyleyip sonrasında mı başvurayım yoksa aklımdaki kuruma başvurup kabul belgemi alıp emrivaki gibi ''ben bakın şurdan kabul aldım, buraya gitmek istiyorum'' mu diyeyim. Hangi yol, gitmemi daha garantiler sizce?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="sakinnx, post: 510968, member: 37564"] Çok teşekkürler. Buna sevindim. Çünkü mutlaka gitmeyi düşünüyorum ve bunun için engellenirsem ne yapabileceğimi bilmiyordum. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Teşekkürler yanıtınız için ama destekleyecekleri olasılığını düşünsem zaten böyle bir kaygım olmazdı. Tek kaygım yeterli asistan yok gerekçesiyle engellemeleridir ki gerçekçi bir olasılık bu ama gerekirse dava açarım. [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bilenlere soruyorum peki nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Önce gidip bölüm başkanı ile görüşüp niyetimi söyleyip sonrasında mı başvurayım yoksa aklımdaki kuruma başvurup kabul belgemi alıp emrivaki gibi ''ben bakın şurdan kabul aldım, buraya gitmek istiyorum'' mu diyeyim. Hangi yol, gitmemi daha garantiler sizce? [COLOR="grey"]- - - Güncellendi - - -[/COLOR] Bilenlere soruyorum peki nasıl bir yol izlememi önerirsiniz? Önce gidip bölüm başkanı ile görüşüp niyetimi söyleyip sonrasında mı başvurayım yoksa aklımdaki kuruma başvurup kabul belgemi alıp emrivaki gibi ''ben bakın şurdan kabul aldım, buraya gitmek istiyorum'' mu diyeyim. Hangi yol, gitmemi daha garantiler sizce? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu