Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="prersy" data-source="post: 511425" data-attributes="member: 107144"><p>Herkese merhaba, </p><p>Ben de bu dönem başvuru yapacaklardanım. Şu an coronavirus tedbirleri dolayısıyla Tübitak personeli evden çalışıyormuş, telefonda sorulara yanıt vermiyor, maille dönüşlerde de çok genel yanıtlar alıyoruz. O nedenle önceki dönemde kabul almış arkadaşların yardım ve bilgisine gerçekten çok ihtiyaç duyuyoruz. Aşağıdaki konularda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim. </p><p></p><p>1-Yukarıda, davet mektubunun yurtdışındaki hocanın "rektörlük aracılığıyla" iletmesi gibi yazışmalar olmuş. Önceki dönemde kabul alan arkadaşlar, sizin kabul mektubunuz bu şekilde miydi? Yoksa <strong>hocanın kendi yazdığı ve sadece kendi imzaladığı bir yazı kabul ediliyor mu?</strong> Tübitak'ın nezdinde bunun "resmi" yazı olması için yazının sayı vs. içermesi gerekip gerekmediği konusunda endişeleniyorum. Geçmiş dönem kabul alanlardan elindeki davet mektubu örneğini paylaşabilecek arkadaşlar olursa çok memnun oluruz... </p><p></p><p>2- Tüm destek süresi boyunca eşim benimle birlikte yurtdışında kalamayacak. Fakat ben oradayken kısa bir süreliğine (1 hafta/10 gün) beni ziyaret etmek isterse yine bu <em>"eş için uçak bileti"</em> olanağından faydalanabiliyor muyuz? Yoksa Tübitak gidiş ve dönüş biletlerini ikimiz için mutlaka aynı tarihlere mi alıyor? Eğer öyleyse sanırım "Eş için uçak bileti" seçeneğini işaretlememem gerekecek. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="prersy, post: 511425, member: 107144"] Herkese merhaba, Ben de bu dönem başvuru yapacaklardanım. Şu an coronavirus tedbirleri dolayısıyla Tübitak personeli evden çalışıyormuş, telefonda sorulara yanıt vermiyor, maille dönüşlerde de çok genel yanıtlar alıyoruz. O nedenle önceki dönemde kabul almış arkadaşların yardım ve bilgisine gerçekten çok ihtiyaç duyuyoruz. Aşağıdaki konularda bilgi verebilecek olan arkadaşlara şimdiden çok çok teşekkür ederim. 1-Yukarıda, davet mektubunun yurtdışındaki hocanın "rektörlük aracılığıyla" iletmesi gibi yazışmalar olmuş. Önceki dönemde kabul alan arkadaşlar, sizin kabul mektubunuz bu şekilde miydi? Yoksa [B]hocanın kendi yazdığı ve sadece kendi imzaladığı bir yazı kabul ediliyor mu?[/B] Tübitak'ın nezdinde bunun "resmi" yazı olması için yazının sayı vs. içermesi gerekip gerekmediği konusunda endişeleniyorum. Geçmiş dönem kabul alanlardan elindeki davet mektubu örneğini paylaşabilecek arkadaşlar olursa çok memnun oluruz... 2- Tüm destek süresi boyunca eşim benimle birlikte yurtdışında kalamayacak. Fakat ben oradayken kısa bir süreliğine (1 hafta/10 gün) beni ziyaret etmek isterse yine bu [I]"eş için uçak bileti"[/I] olanağından faydalanabiliyor muyuz? Yoksa Tübitak gidiş ve dönüş biletlerini ikimiz için mutlaka aynı tarihlere mi alıyor? Eğer öyleyse sanırım "Eş için uçak bileti" seçeneğini işaretlememem gerekecek. Bununla ilgili bilgisi olan var mıdır? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu