Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="orta123" data-source="post: 511780" data-attributes="member: 50035"><p>Herkese merhaba. Sisteme yükleme yapmadan birkaç şey sormak istiyorum. Sorularım uzun ve basit gelebilir (kusura bakmyın), yanıtlarınız kısa olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. </p><p>1. soru: Tübitak formunda ana başlıklar(özgün değer, yöntem vb. gibi) var. Bunların altında da neyi ifade ettiğini belirten açıklamalar . Ben bu açıklamaları silip tabloyu da olabildiğinde ana başlığa kaydırdım. Sayfa sayısı yetsin diye. Bu sorun olur mu? Not: aşağıdaki durumu kastediyorum.</p><p>2. YÖNTEM</p><p>Araştırma önerisinde uygulanacak yöntem ve araştırma teknikleri (veri toplama araçları ve analiz yöntemleri dahil) ilgili literatüre atıf yapılarak açıklanır. Yöntem ve tekniklerin çalışmada öngörülen amaç ve hedeflere ulaşmaya elverişli olduğu ortaya konulur. " şeklinde açıklamayı silip tabloyu da mümkün mertebe yöntem başlığının altına koydum tabloyu.</p><p>2. Soru: Kaynakçayı da mı arial yazı tipi 9 punto yükleyeceğiz? ayrı bir word belgesine yazılıp sisteme yüklenecek değil mi?</p><p>3. Öneri formatındaki bölümlerde bazı yerler ortalı, bazıları iki yana yasla, sola dayalı. Bu kısımları öneri şablonundaki gibi mi yaptınız yoksa hepsini tek biçimde (örn., sola dayalı gibi) mi yaptınız acaba?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="orta123, post: 511780, member: 50035"] Herkese merhaba. Sisteme yükleme yapmadan birkaç şey sormak istiyorum. Sorularım uzun ve basit gelebilir (kusura bakmyın), yanıtlarınız kısa olabilir. Şimdiden çok teşekkür ederim yanıtlarınız için. 1. soru: Tübitak formunda ana başlıklar(özgün değer, yöntem vb. gibi) var. Bunların altında da neyi ifade ettiğini belirten açıklamalar . Ben bu açıklamaları silip tabloyu da olabildiğinde ana başlığa kaydırdım. Sayfa sayısı yetsin diye. Bu sorun olur mu? Not: aşağıdaki durumu kastediyorum. 2. YÖNTEM Araştırma önerisinde uygulanacak yöntem ve araştırma teknikleri (veri toplama araçları ve analiz yöntemleri dahil) ilgili literatüre atıf yapılarak açıklanır. Yöntem ve tekniklerin çalışmada öngörülen amaç ve hedeflere ulaşmaya elverişli olduğu ortaya konulur. " şeklinde açıklamayı silip tabloyu da mümkün mertebe yöntem başlığının altına koydum tabloyu. 2. Soru: Kaynakçayı da mı arial yazı tipi 9 punto yükleyeceğiz? ayrı bir word belgesine yazılıp sisteme yüklenecek değil mi? 3. Öneri formatındaki bölümlerde bazı yerler ortalı, bazıları iki yana yasla, sola dayalı. Bu kısımları öneri şablonundaki gibi mi yaptınız yoksa hepsini tek biçimde (örn., sola dayalı gibi) mi yaptınız acaba? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Destekler ve Burslar
Tübitak Projeleri
Tübitak 2214-A 2019/1. Dönem Doktora Sırası Araştırma Bursu