Tübitak Yüksek Lisans bursu hakkında

kapgan_kagan

Öğrenci
Öncelikle herkese mutlu bir gün diliyorum.

Değerli arkadaşlar,hocalarım.

Bu yıl Türkiyat Enstitüsü,Türk Dilinden tezli Yüksek Lisans'a başladım.Tubitak'ın Yurt İçi Lisansüstü Burs programına başvurabilir miyim?

İlgili bursun açıklamasında şu alanlar belirtiliyor:

"Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Teknoloji, Tıbbi Bilimler, Tarımsal Bilimler, Sosyal Bilimler ve Beşeri Bilimler alanlarından birinde tezli yüksek lisans..."

Türkiyat Enstitüsü tezli yüksek lisans öğrencisi olarak bu bursa başvurabilir miyim?

Şimdiden teşekkür ederim.

korozifortam

Araştırma Görevlisi
Başvurabilirsiniz. Alanınız bir engel teşkil etmiyor ancak Tübitak geçtiğimiz günlerde 15.07.2016 tarihinden sonra Ülkemizin içinde bulunduğu Olağanüstü durum dikkate alınarak 2211-Yurt İçi Lisansüstü Burs Programı kapsamındaki tüm yüksek lisans ve doktora burs programlarının burs ödemeleri durdurulmuştur." böyle bir açıklama yaptı. Tekrar başlattılar mı burs ödemelerini vs. bilmiyorum.

kapgan_kagan

Öğrenci
Başvurabilirsiniz. Alanınız bir engel teşkil etmiyor ancak Tübitak geçtiğimiz günlerde 15.07.2016 tarihinden sonra Ülkemizin içinde bulunduğu Olağanüstü durum dikkate alınarak 2211-Yurt İçi Lisansüstü Burs Programı kapsamındaki tüm yüksek lisans ve doktora burs programlarının burs ödemeleri durdurulmuştur." böyle bir açıklama yaptı. Tekrar başlattılar mı burs ödemelerini vs. bilmiyorum.

Ne zaman açılacağına dair bir bilginiz var mı?