TÜMER ALTAŞ 1 aylık İELTS setimi satıyorum

karam

Öğrenci
merhaba arkadaşlar bundan 2 ay önce tümer Altaş'ın sitesinden 3 aylık ielts seti aldım. sınava girdim ve artık ihtiyacım kalmadı. 18 şubat tarihine kadar geçerli bir aylık paketim hala duruyor. 150 tl'ye satıyorum. Normalde 1 aylık paket 200 lira. ilgilenen arkadaşlar [email protected] adresinden benimle irtibata geçebilirler. gerçekten çok güzel bir set, tüm taktikler harika, sadece konuşma için verimi düşük ama kesinlikle verimsiz değil. özellikle writing taktikleri çok çok işime yaradı.

art'

Öğrenci
bir şey soracağım. ben full set almayı düşünüyorum, içindeki eğitim videoları çok mu az mı bilgim yok ne kadar sürede biter? günlük çok çalışma vaktim yok ielts'e de 2 3 ay sonra gireceğim. bu arada Tümer Hocanın setiyle çalıştınız ve kaç aldınız?

karam

Öğrenci
bir şey soracağım. ben full set almayı düşünüyorum, içindeki eğitim videoları çok mu az mı bilgim yok ne kadar sürede biter? günlük çok çalışma vaktim yok ielts'e de 2 3 ay sonra gireceğim. bu arada Tümer Hocanın setiyle çalıştınız ve kaç aldınız?

eğer sınava hazırlanacağınız aralık belliyse full set almanızı tavsiye etmem. çünkü setin çalışma mantığına uyduğunuzda 25 günde (günde 2 3 saatle) bitiyor. setin içindeki dersler ne az ne çok. tam dengede tutulmuş. sete başlarken dinlemede sadece 6 7 doğru yapabiliyordum, 20 günün sonunda en az 17 gibi bir skoru yakaladım. tümer altaş'ın seti sadece konuşma konusunda yetersiz ve bunu başarabilecek bir set zaten yok.

11 ocak sınavına girdiğim için sonuçlar henüz açıklanmadı, açıklanınca buraya bilgisini girerim.

ayrıca, set hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız tumer bey'e mail atıyorsunuz, paketi denemeniz için bir gün süreyle kullanımınıza açıyor.