Turizm Yüksek Lisans ve Akademik Personel olmak hakkında.

kenoo52

Öğrenci
Merhabalar,

Turizm ve otel işletmeciliği ön lisans mezunuyum diploma notum 2.98
Ve aöf işletme mezunuyum 66.80

2008 den beri turizm sektörü içinde çalışmaktayım.

Turizm de yüksek lisans yapmak istiyorum. istanbuldayım ve bana en yakın sakarya üniversitesi görünüyor devlet üniversitesi olarak.
Amacım ise yüksek lisans yapıp, 2 yıllık da olsa bir üniversitede öğretim görevlisi olmak. bunu henüz kafama yerleştirdim ve bu konuda ciddi anlamda bilgisizim. sınavdan ne almam lazım hangi üniversitelere bakmak lazım,kendime nasıl bir yol bir plan çizmeliyim hiç bilemiyorum. Konu hakkında bilgisi ve tavsiyesi olan arkadaşlar yardım ederse sevinirim. şansım nedir neler yapmalıyım, hangi üniversitelere bakmalı, başvurmalıyım vs.
Şimididen teşekkürler.

horozigo

Araştırma Görevlisi
İlk olarak henüz başvuru için zaman varken Ales'e başvurun ve iyi bir puan almaya bakın. Forumda "Öğretim Görevlisi" bölümünü baştan sona okuyun çünkü aradığınız cevapların hepsini bulacaksınız.

Açılan öğretim görevlisi kadrolarını takip eder ve şartlarını sağladığınız ilanlara başvurabilirsiniz. Başarılar.

kenoo52

Öğrenci
İlk olarak henüz başvuru için zaman varken Ales'e başvurun ve iyi bir puan almaya bakın. Forumda "Öğretim Görevlisi" bölümünü baştan sona okuyun çünkü aradığınız cevapların hepsini bulacaksınız.

Açılan öğretim görevlisi kadrolarını takip eder ve şartlarını sağladığınız ilanlara başvurabilirsiniz. Başarılar.

Bilgilendirmeniz için teşekkür ederim. Alese başvurumu yaptım.
Hayırlısı bakalım İnşallah olur.