ÜDS-KPDS İçin Uzaktan Eğitim Remzi Hoca mı Seyfi hoca mı Tavsiye Edersiniz?

merzer

Doçent
remzi hocanın daha iyi olduğu yazıyor bir çok yorumda. Ben de ondan dinledim 6 hafta idi sanırım .
Seyfi hocayı bilmiyorum ama Remzi hoca ile artış yakalayamadım . Gitmeden önce ÜDS de 58,75 , Kurs sonrası KPDS 51,25 sanırım benim notlar.
Yani bende işe yaramadı ama tam anlamı ile hocanın dediğini tuttum da denemez.
Eğer 4000 e yakın kelime ezberlemeyecek ve hocadan dinleyeceğiniz günde 2 saat ders hariç kendiniz 2 saat çalışmayacaksanız hiç bir işe yaramaz.
Yok ben hoca ile temel atıp çalışırım diyorsanız yazılın kursa işe yarar
 

hermes

Öğrenci
merhaba hocam.ben üds den 40ı zor geçen bir insandım..bu yaz tatilinde haziran ayında başladım ekim 8e kadar remzi hocanın online derslerine katıldım ve sadece onun verdiği kaynakları yine onunla birlikte çözdüm.68.75 aldım..kesinlikle tavsiye ederim..ben de sizin gibi kararsızdım,ne yapsam ne etsem diye ama iyi ki remzi hocayı seçmişim..
 
D

Dej

Guest
seyfi

Bence de Seyfi hoca Remzi hocanın ne dediği anlaşılmıyor kesinlikle Seyfi hoca nın cümleleri daha net
 

cartcurt12

Öğrenci
seyfi hoca genel kültür anlamında da sizi zenginleştirir. ders almadan önce örnek videolarını izleyip ders anlayış tarzı hakkında fikir sahibi olmalısınız.
 
A

Akademik Forum

Guest
Bende kesinlikle Remzi Hoca diyorum.

Bir yılda istediğim puanı aldım ve bu puanı İngilizce seviyem yerlerde süründüğü bir seviyeden geliştirerek Remzi Hoca sayesinde aldım. Gerçekten Remzi Hoca zeki bir eğitimcidir. Gerçekten İngilizceyi öğretmek ister. Sınavı geçsin gitsin ya da sınavı geçmesin ben de para kazanayım diyen bir kişilikte değildir. Hayatımda gördüğüm sayılı kaliteli eğitimciden biridir ve kendime örnek aldığım bir insandır. Seyfi hocayı tanımıyorum. Genel kültür olarak bir şeyleri Remzi Hoca az anlatır, evet çünkü sizin o'na verdiğiniz bir kuruş paranın dahi sizi İngilizce öğretmek için olduğunu bilir o paranın hakkını fazlasıyla ek ders yaparak kelime çalıştırarak ödemeye çalışır. Hocanın bir misyonu vardır ve genel kültür anlatmak değildir orada ki işi. Boş muhabbet etmez. Kurs bittikten sonra artık kazanamazsam ben de problem vardır dedirtir sizi sizden daha çok düşünür.
 
A

Akademik Forum

Guest
kesinlikle ve kesinlikle REMZİ HOCA.iki dönem ondan ders aldım.ses tonu,örmekleri,esprileri,fedakarlığı...vs...iki insan arasındaki iletişimin illa karşı karşıya gelmedende olabileceğinin ispatıdır.ders sırasında hangi öğrencisinin hangi şıkkı yaptığını ya da nasıl yanlış yaptığınıda "online"söyleyebilmesi kalitenin göstergesidir bence.sadece hocamın dediğini yaptım ve istediğim puanı aldım.dönem sonu son rehperlik dersindede inanın gözlerim dolarak hocayı dinledim.işte REMZİ HOCA nın öğrencisi olmak böyle bişey.....

- - - Güncellendi - - -

https://www.memrise.com/ toefl, yds, ielts için binlerce kelime listeleri mevcut ve bu kelime listelerini düz ezberletmiyorsunuz. ilk olarak buradan 3.000 kadar kelime çalışın, ezberleyin,

daha sonra yüzlerce makale okuyun.

seyfi hocadır, remzi hocadır teferruat bunlar hep. sizi sadece sınava yönelik yetiştirirler ister istemez.

en iyi hocanız kendinizsiniz!

bunu yds'den 40 alıp kelime ezberleme + makale okuma usulü ile 90'lara kadar çıkarmış birisi olarak söylüyorum. eğitim almadan sadece kendi çabamla.

ayrıca okuduğunuz yüzlerce makale sonrası edindiğiniz bilgilerde işin bir diğer güzel tarafı. bir taşta iki kuş.
 

hatsen

Öğrenci
youtube da seyfi hocanın videoları var ve hiç açıklayıcı bulmadım. Remzi hoca daha iyi ama onun da ödev yükü çok fazla. hocanın dediğini yaparsan istediğin notu alırsın diyorlar. yahu zaten remzi hoca, seyfi hoca, suat hoca, ahmet hoca vs. hangisinin dediğini ve verdiği ödevleri yaparsan ulaşırsın hedefine. şu işin büyük kısmının bize düştüğünü unutmayalım.
 
Üst