Dokuz eylülde okuyup akademisyenlik için Mustafa kemal üniversitesinden kabul almış biri olarak kendini geliştirebileceğin bir üniversiteyi tercih etmeni tavsiye ederim İyi bir eğitim akademik kariyer için önünü açacaktır Yeni üniversiteler elbette iyi eğitim almış birini değerlendirme dışında tutmaz Her üniversite nolursa olsun yeter ki tanıdık olsun mottosuyla ilerlemiyor bu konuda adil olanlar da var Son olarak şans ve başarılar dilerim
Bende sizin gibi düşünmüşütüm ve uyguladım. Sonuç:
1- 5 yıldır yl inşallah yeni bitecek.
2- Hoca değiştirmek durumunda kaldım ancak öyle tezin sonu göründü.
3- Hocanın umurunda değilsiniz, adama kurumum yl'yi bitiremediğim için baskı yaptığını söyledim. Tezi taaa geçen Mart'ta teslim ettim hiç bakmadı.
4- Eğitim kariyerim boyunca 4 üniversite değiştirdim 2'si ülkenin en büyük üniversitelerinden biri fakat sadece çalışılabilir 4-5 hoca gördüm. Gersi kendi derdinde.
5- Hoca benim ders kaydımı bile onaylamadı. 2 yıl öğrencilik hakkım bile olmadı.
6- 3-4 arkadaşımın resmen hayallerini bitirdi. Dili geçmiş adam yl bırakır mı? Bıraktırdı!
500 km yol gidiyordum hocam olacak şahsı okulda bekliyorum ki efendi gelsin.
Konudan haberdar değil tez hakkında fikri yok sadece hayali farazi bilmişlikle hayali olaylarla uğraştırıyor.
Kaç kere 500 km yol yapıp efendinin şehir dışına gittiğini öğrendim.
Heba olan makale konularım ve çalışmalarımı da saymıyorum bile.
Bence doktora ve yl kendi göbeğini kendin kesmekten ibarettir. İyi bir hoca bulursan ne ala ne güzel, yoksa iş zor. Maceraya atılırken benim gibi örnekler olduğunu unutmayın.