Üniversitede ALES Kursu Vermem İsteniyor

remixeda

Öğrenci
Çalıştığım üniversite de surekli egitim merkezi ales kursu vermemi istiyorlar. Hocam ucreti siz belirleyin diyorlar sizce nekadara verilebilir bu kurs. Okuldan ne kadar ucret istemeliyim?

Mücinho

Öğrenci
Hocam istenecek ücret verilecek ders saatine, programa göre değişir. Ales kursu fiyatları il il değişiyor olabilir ama Konya'da 2-3 farklı kursa gidip sormuştum. Peşin 700, taksitli 800 tl demişlerdi bana. Ancak bu dediğim kurslar C.tesi Pazar toplam 12 ders saati veriyorlar yaklaşık 3 ay sürüyor, aklınızda bi fikir oluşturur umarım

remixeda

Öğrenci
Ben istanbulda bir universite de ogretim gorevlisiyim çalıştığım kurum kenfisi teklif etti zaten
gecen donemde dgs kursu vermistim. 700 800 tl de az bence

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Ben istanbulda bir universite de ogretim gorevlisiyim çalıştığım kurum kenfisi teklif etti zaten
gecen donemde dgs kursu vermistim. 700 800 tl de az bence

Sayısal yetenek mi? sözel yetenek mi? bir de sadece siz mi ders vereceksiniz ve haftada kaç saat olacak. İstanbulda dgs-ales için saati 50-80 tl arası değişiyor kurs hocalarına verilen ücret ama üniversite o kadar vermez diye düşüyorum.

bigthunder

Doçent
çalıştığınız ilde bu tip bir kurs varsa ders başı saat ücret olarak sorabilirsiniz tam aynı fiyat olmasada yaklaşk bir fiyat alabilrisniz üniversiteden

Mustafa

Araştırma Görevlisi
"Özel dersin saatini 80'den veriyorum siz belirleyin fiyatı" deyin bence. SEM sonuçta gırla para kaldırıyorlar.