papatya123
Öğrenci
merhaba arkadaslar uluslararası ilişkiler bölümünden yuksek lısans yapan ya da mulakata gırmıs arkadaslar var mı neler soruluyor hanı alanda yapıyorsunuz
merhaba arkadaslar uluslararası ilişkiler bölümünden yuksek lısans yapan ya da mulakata gırmıs arkadaslar var mı neler soruluyor hanı alanda yapıyorsunuz
merhaba arkadaşlar. 68 ales puanım, 2,70 not ortalamam var. siyaset bilimi ve kamu yönetimi mezunuyum. uluslararası ilişkiler üzerine yüksek düşünüyorum. bu puanlarla marmara çevresinde girebileceğim bir üniversite var mı?
teşekkürler hocam. ben düşük üniversiteleri düşünüyordum. bu puanla istanbul filan aklımdan çıkmıştı. deneyeceğim artık. lakin, ydsye girmedim puanım yok yani. muhtemelen orada bir sıkıntı yaşayacağım. yds olmadan şansım vardır inşaallah?
Yds puanınız yoksa başvuracağınız üniversitenin yabancı dil sınavına girmeniz gerekiyor, yabancı dil puanı olmadan başvuru kabul etmiyorlar genelde. Başvurmak istediğiniz üniversitelerin başvuru şartlarını inceleyin, yabancı dil sınav tarihlerini kaçırmamanızı tavsiye ederim.