Uzaktan Eğitim ve Askerlik Tecili

kesk.in

Öğrenci
merhabalar;
eşim aile hekimi; kasım ayına kadar askerliği tecil ettirdi.Bu süreç içinde uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programlarına katılması gerekiyor..
sağlık ile ilgili bölümlerde mi yüksek lisans yapmalı
bu programı olan tüm üniversiteleri bilmediğimizden, kendi web adresleri dışında toplu halde nereden takip edebiliriz..

bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum , teşekkürler..

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
merhabalar;
eşim aile hekimi; kasım ayına kadar askerliği tecil ettirdi.Bu süreç içinde uzaktan eğitim tezsiz yüksek lisans programlarına katılması gerekiyor..
sağlık ile ilgili bölümlerde mi yüksek lisans yapmalı
bu programı olan tüm üniversiteleri bilmediğimizden, kendi web adresleri dışında toplu halde nereden takip edebiliriz..

bilgilerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırsanız memnun olurum , teşekkürler..
Merhaba, kendiniz sadece sağlık bölümlerinde mi diye sorduğunuz için ben de size soruyorum tam olarak uzaktan yüksek lisans yapmak için amacınız nedir?

kesk.in

Öğrenci
Nazmi Hocam;
bu şekilde yüksek lisans yapılması halinde 3 yıl askerlik tecil ettirilebiliyor..
eşim hekim olduğu için sadece sağlık bölümlerinde mi bu programdan yararlanabilir

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Nazmi Hocam;
bu şekilde yüksek lisans yapılması halinde 3 yıl askerlik tecil ettirilebiliyor..
eşim hekim olduğu için sadece sağlık bölümlerinde mi bu programdan yararlanabilir

Anladım, hayır sadece sağlık bölümlerinden yapmasına gerek de yok zorunluluk da yok. Bir çok uzaktan yüksek lisans programı herhangi bir lisans mezunu olma şartı arıyor. Sakarya üniversitesi uzaktan eğitimi tavsiye ederiz size.