Uzaktan yüksek lisans bulamadık ya

Arkadaşlar merabalar açık öğretim 4 yıl kamu yönetimi mezunuyum bu haziran ayında tecil sürem bitiyor maddi vs başka sıkıntılarımdan dolayı tecili uzatmak için mecbur bölüm farketmez yüksek lisans yapacağım ama bahar dönemi uzaktan eğitim sadece celal bayar gözüme çarptı uzaktan eğitimi olan bildiğiniz başka ünv.ler varmı birde ücretleri ne kadar bilgi verirseniz makbule geçer

erryyy

Öğrenci
Uzaktan eğitim ile tezsiz yuksek lisansın ne farkı var? Tezsiz yuksek lisans da yapabilirsin. Neden illa uzaktan istiyorsun? Merak ettiğim için soruyorum.

A

Akademik Forum

Guest
kahramanmaraş sütçü imam üniversitesi dış ticaret ve kambiyo uzaktan eğitim var.

İlamus

Öğrenci
Uzaktan eğitim ile tezsiz yuksek lisansın ne farkı var? Tezsiz yuksek lisans da yapabilirsin. Neden illa uzaktan istiyorsun? Merak ettiğim için soruyorum.

Merhaba,

Bilmediğim için soruyorum, tezsiz yüksek lisanslarda devam zorunluluğu oluyor mu? Ben de işim gereği devam zorunluluğu olmayan fakülte arayışı içindeyim. Devam zorunluluğu olmayan tezli tezsiz yl ( kamu yön. ) kont. açan fakülte var mı?

R.OZDEN

Öğrenci
Arkadaşlar merabalar açık öğretim 4 yıl kamu yönetimi mezunuyum bu haziran ayında tecil sürem bitiyor maddi vs başka sıkıntılarımdan dolayı tecili uzatmak için mecbur bölüm farketmez yüksek lisans yapacağım ama bahar dönemi uzaktan eğitim sadece celal bayar gözüme çarptı uzaktan eğitimi olan bildiğiniz başka ünv.ler varmı birde ücretleri ne kadar bilgi verirseniz makbule geçer

Merhaba;

Askerlik uzaması ile ilgili son zamanlarda bir çok değişiklik yapıldı. Hatırladığım kadarıyla lisans mezunu olduktan sonra belirli yaş aralığına geldiyseniz öğreniminiz olsa da askerliğe "zorunlu" gidiş yapıyorsunuz. Öğreniminiz ise donuyor;

Bunun sebebi askerliği uzatmak için yapılan aöf kayıtlarıdır.

Sevgi ve saygılarımla.

S

Sado0007

Guest
Askerlik

Slm arkadaşlar ben bakaya kaldim. yüksek lisans yapma şansım varmı bu konuda bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi bana