Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Uzatmalı Yüksek Lisans Öğrenciliği (acil)
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="agoodperson" data-source="post: 489793" data-attributes="member: 101411"><p>Değerli hocam,</p><p></p><p>Siz forumdaki birçok konu başlığından tecrübelerini esirgemeyen, saygıdeğer bir insansınız. Amacım sizi kesinlikle yanlışınızı çıkarmak değildi.</p><p></p><p>Bana göre, mevcut koşullar neredeyse bizler akademisyen olamayalım diye oluşturulmuş gibi. Çoğu kişinin bu koşullardan haberi dahi yok. Bu koşullara dair bilgi sahibi olmak, bazı problemlere çözüm getirebilmek için önemli diye düşünüyorum. Amacım ilgili konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen, bir çıkar yol arayan arkadaşlara yardımcı olabilmekti.</p><p></p><p>Ben de benzeri bir durumdaydım ancak benim hayallerim artık suya düştü. Mezuniyet için evraklarımı verdim ve konunun kapanmasına çok az kaldı. Hoş, hala e-devlette öğrenci görünüyor ve geçici mezuniyet belgemi alamıyorum, o ayrı.</p><p></p><p>Artık benden geçti ancak dediğim gibi amacım benzer durumda olan arkadaşlar için bir çıkar yol olup olmayacağını netleştirmek. İlgili durumda da bilgili olmak istediğim konu şuydu. Diyelim ki, savunma ile mezuniyet arasında geçen süre içerisinde tam ilgili kişiye uygun bir kadro açıldı. Kişi e-devletten öğrenci belgesini aldı, kaydetti, çoğalttı ve ilgili kuruma gönderdi. Bu kadrolarda öğrenci belgeleri için son 1 ayda alınmış olmalı ibaresi mevcut. Kişi bu kadroyu kazandı. Ancak bu süre zarfında mezun oldu. Bununla birlikte, elinde başvuru yaptığı tarihte aldığı ve henüz 1 ayı dolmamış bir e-devlet öğrenci belgesi var. Bu belge ile gidip, güvenlik soruşturmasını başlatamaz mı? Diyelim başlattı, soruşturma sonucunda atama sırasında tekrar bir belge istediler, kişi sonuçta ilan başvuru tarihleri arasında halen öğrenci ve belgesini almış ve çoğaltmış. Aynı belgeyi ilgili kuruma verse, kabul görmez mi? Sonuçta o tarihte resmen öğrenciydi.</p><p></p><p>Tekrar söylüyorum, yanlış anlamanızı istemem. Amacım teyit etmek. Maalesef bu konularda net bilgiye ulaşmak çok zor.</p><p></p><p>Saygılarımla...</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="agoodperson, post: 489793, member: 101411"] Değerli hocam, Siz forumdaki birçok konu başlığından tecrübelerini esirgemeyen, saygıdeğer bir insansınız. Amacım sizi kesinlikle yanlışınızı çıkarmak değildi. Bana göre, mevcut koşullar neredeyse bizler akademisyen olamayalım diye oluşturulmuş gibi. Çoğu kişinin bu koşullardan haberi dahi yok. Bu koşullara dair bilgi sahibi olmak, bazı problemlere çözüm getirebilmek için önemli diye düşünüyorum. Amacım ilgili konu hakkında bilgi sahibi olmak isteyen, bir çıkar yol arayan arkadaşlara yardımcı olabilmekti. Ben de benzeri bir durumdaydım ancak benim hayallerim artık suya düştü. Mezuniyet için evraklarımı verdim ve konunun kapanmasına çok az kaldı. Hoş, hala e-devlette öğrenci görünüyor ve geçici mezuniyet belgemi alamıyorum, o ayrı. Artık benden geçti ancak dediğim gibi amacım benzer durumda olan arkadaşlar için bir çıkar yol olup olmayacağını netleştirmek. İlgili durumda da bilgili olmak istediğim konu şuydu. Diyelim ki, savunma ile mezuniyet arasında geçen süre içerisinde tam ilgili kişiye uygun bir kadro açıldı. Kişi e-devletten öğrenci belgesini aldı, kaydetti, çoğalttı ve ilgili kuruma gönderdi. Bu kadrolarda öğrenci belgeleri için son 1 ayda alınmış olmalı ibaresi mevcut. Kişi bu kadroyu kazandı. Ancak bu süre zarfında mezun oldu. Bununla birlikte, elinde başvuru yaptığı tarihte aldığı ve henüz 1 ayı dolmamış bir e-devlet öğrenci belgesi var. Bu belge ile gidip, güvenlik soruşturmasını başlatamaz mı? Diyelim başlattı, soruşturma sonucunda atama sırasında tekrar bir belge istediler, kişi sonuçta ilan başvuru tarihleri arasında halen öğrenci ve belgesini almış ve çoğaltmış. Aynı belgeyi ilgili kuruma verse, kabul görmez mi? Sonuçta o tarihte resmen öğrenciydi. Tekrar söylüyorum, yanlış anlamanızı istemem. Amacım teyit etmek. Maalesef bu konularda net bilgiye ulaşmak çok zor. Saygılarımla... [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
Akademik Personel
Akademik Personel Atama Kriterleri ve Yönetmelikle
Uzatmalı Yüksek Lisans Öğrenciliği (acil)