islam demirtas
Öğrenci
Ben hemşirelik 3.sınıfta okuyorum jeoloji alanında yüksek lisans yapmak istiyorum ama anladığım kadarıyla enstitü farklı olduğu için master yapamıyorum.Ne yapabilirim?
Ben hemşirelik 3.sınıfta okuyorum jeoloji alanında yüksek lisans yapmak istiyorum ama anladığım kadarıyla enstitü farklı olduğu için master yapamıyorum.Ne yapabilirim?
Niye "ITU" Jeoloji?Mezun olduktan sonra üniversite sınavına girip İTÜ jeoloji bölümünü okuyabilirsiniz. Sonra da YL yaparsınız. Hemşirelik'ten mezun olan birisini jeolojiye kabul edeceklerine pek ihtimal vermiyorum.
Niye "ITU" Jeoloji?
Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Baska nerde okunur derken? Her yerde okunur, Jeoloji Muhendisligi sadece ITUye ozel bir bolum degil herhalde.Jeoloji başka nerde okunur ki?
Baska nerde okunur derken? Her yerde okunur, Jeoloji Muhendisligi sadece ITUye ozel bir bolum degil herhalde.
Sent from my SM-N950U using Tapatalk
Her yerde okunacağını düşünüyorsanız siz okuyabilirsiniz (Bu arada her yerde okunabileceğini iddia ettiğiniz bölüm Türkiye'de 20 küsür üniversitede var.). Aklı başında olan birisine "Jeoloji Mühendisliği nerede okunur?" diye sorarsanız size gidip "X üniversitesine gidebilirsin." yerine "İTÜ'de okuyabilirsin." dediğini göreceksiniz. Bunun da sebepleri bellidir.
Daha ne kadar sacmalayacaksiniz cok merak ediyorum. "En iyi bolum ITU'dedir." demek baska sey, "Sadece ITU'de okunur." demek baska sey. Nasil bir kafa yapisidir bu anlamak mumkun degil.
O zaman ilk mesajımda "İTÜ'de okuyabilirsin" dediğimde niye gocundunuz? Sadece İTÜ'de okunur demedim ki. Okumayı öğrenememişsiniz sanırım henüz.