Yarı Zamanlı Öğretim Görevlisi

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
4 yıllık üniversite bitirmek ya da devlet memuru olmak bir de tanıdığınızın olması gerekmekte :) Ayrıca ek ders ücretine çalışıyorsunuz o da hafyada 6 saat ders verdiğinizi düşünürsek ayda elinize 350 tl geçer demek. Üni.ye göre değişebilir sertifika vs. isteyebilirler.

captain45

Öğrenci
Ben şuan muhasebe denetim yüksek lisans yapıyorum, 2 yıllık bankacılık sigortacılık mezunuyum açıktan 4 e tamamladım . sigortacılıkla ilgili bütün sertifikalarım tamam sektörde 2 yıl deneyim var ama 1 yılı fakülte bitiminden sonra. Tanıdığımda var :) o zaman önümde bir engel yok sizin dediğiniz şartlarda :)

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
Şu an engel görünmüyor :) Ek ders ücreti karşılığında MYO'larda ders verebilirsiniz.

calypso

Öğrenci
yök teki cari alım ilanlarında myo daki öğretim görevlisi ilanının yarı zamanlı çıkma olasılığı var mıdır? yoksa bu durum ilanlarda (ücretli) olarak not düşülmüş olan ilanlar mıdır?

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
yök teki cari alım ilanlarında myo daki öğretim görevlisi ilanının yarı zamanlı çıkma olasılığı var mıdır? yoksa bu durum ilanlarda (ücretli) olarak not düşülmüş olan ilanlar mıdır?
YÖK'ün akademik ilan sayfasında yarı zamanlı ilan çıkmaz yarı zamanlı dediğiniz kadrosu olmayan ders saati başına ücret alan geçici öğretim elemanıdır.

calypso

Öğrenci
şimdi anladım hocam yanı vakıf üniversitesine basvuruyorsak önceden ücretli diye belirtmediği bir kadro da yarı zamanlı olabılır mı

Nazmi

Akademikpersonel.org
Yönetici
şimdi anladım hocam yanı vakıf üniversitesine basvuruyorsak önceden ücretli diye belirtmediği bir kadro da yarı zamanlı olabılır mı
Olabilir hocam bakınız daha yeni arkadaşımız bir vakıf üni.ye atanmaya hak kazandı kendisine eylüle kadar kadro veremeyeceklerini (yani ssk'sını yatırmayacaklarını) söylediler, kabul ederse atamasını yapacaklar. Vakıf ünilerinde bu işlerin bir prosedürü yok kazanıyorsunuz sonra gidiyorsunuz orda size yarı zamanlı ihtiyacımız var vadiyorlar bin tl teklif ediyorlar örneğin. O yüzden Vakıf üni ilanlarına başvurmadan bir arayıp bilgi alınız.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba Nazmi Hocam ve arkadaşlar. Yarı zamanlı öğretim görevlisi saat başına şu an ne kadar maaş alır?