YDS kursu mu yoksa a1den mi başlamak?

Leymis

Öğrenci
Bende temel hiç yok arkadaşlar. Hocam direk YDS kursuna git diyor ama ingilizce kursları a1den başlatıyor. Ne yapacağımı bilemedim lütfen yardım :( temelsiz YDS nasıl olur ?olur mu ?
 

alcatraz

Öğrenci
temeliniz yoksa a1 den başlamanız daha yararalı olacaktır bir kaç arkadaşım temelden başlamayıp direk kursa gittiler çok kötü puanlar aldılar.
 
A

Akademik Forum

Guest
Destek

online kurs al internet üzerinden 2015 de 12 ile basladğım yds 2016 ilkbharda 55 yükseldi. ben remzihoca dan aldım bi araştır bak istersen
 

alevozur

Öğrenci
uzun dönem YDS kursları sizin sorununuzu çözecektir. genel ingilizce bilgisi sizi sınava hazırlamayacak aksine vakit kaybına neden olacaktır. çoğunlukla genel ingilizce kurslarının bir kaç kur da olsa satış yapabilmek amacıyla başvurduğu satış stratejisi çok dikkate almayın. iyi bir YDS kursu ile uzun dönemli bir program tavsiye ederim.
 

horozigo

Araştırma Görevlisi
Amacım İngilizce öğrenmek değil diyerek daha başlamadan hata yapıyorsunuz. Ancak yine de bu düşüncede ısrarcıysanız, Yds için online setlerin ön hazırlık kısımlarından başlayarak çalışabilirsiniz. Bu konuda zaten popüler birkaç hoca var.

Suat Gürcan-Rıdvan Gürbüz hocaların hazırlamış olduğu online kurs en azından ön hazırlık için ihtiyacınızı karşılar diye düşünüyorum. Ahmet Akın ve Remzi Hoca da alanında yetkin insanlar.

Ancak sırf Yds için çalışayım diye kendinizi sınırlandırmamanız faydanıza olur. Çünkü psikolojik olarak şartlıyorsunuz kendinizi. Her ne kadar Yds ile ingilizce bilmek aynı şey olmasa da Yds'ye biraz da ingilizce öğrenmek olarak bakılması gerekir.

Umarım istediğiniz puanı elde edersiniz, başarılar.
 
Üst