Normal
Çok haklısınız ben de önceleri teknik dedim vs hep çabaladım ama Ebubekir Hocam buna son noktayı koydu. YDS analizinin tam anlamıyla hakkını veren bir hocas. Çünkü alışılmış yöntemlerle değil, sürekli soru çözmeye odaklı olup herbir soruyu gramatik kurallar ile cümle cümle, kelime kelime analiz etmesi , ayrıca kendi hazirlayip getirdiği ve yine cümle cümle irdeleyip okuduğumuz makalelerin bize çok şey kattigina inaniyor ve bu sayede sınava iyi bir şekilde hazirlanmamizi sağladığını düşünüyorum.Ebubekir Hocanın dersleri benim için son derece verimliydi. Herşey için tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Hocamdan öğrenmeye DEVAM...
Çok haklısınız ben de önceleri teknik dedim vs hep çabaladım ama Ebubekir Hocam buna son noktayı koydu. YDS analizinin tam anlamıyla hakkını veren bir hocas. Çünkü alışılmış yöntemlerle değil, sürekli soru çözmeye odaklı olup herbir soruyu gramatik kurallar ile cümle cümle, kelime kelime analiz etmesi , ayrıca kendi hazirlayip getirdiği ve yine cümle cümle irdeleyip okuduğumuz makalelerin bize çok şey kattigina inaniyor ve bu sayede sınava iyi bir şekilde hazirlanmamizi sağladığını düşünüyorum.
Ebubekir Hocanın dersleri benim için son derece verimliydi. Herşey için tekrar teşekkür ediyorum kendisine. Hocamdan öğrenmeye DEVAM...