Yeni Akademik Teşvik Yönetmeliği Hk.

Turkboy

Öğrenci
Arkadaşlar merhabalar,

Yeni akademik teşvik yönetmeliğine göre akademik teşvik hesaplamaları tümüyle değişti.

Örneğin ESCI dergi puanları çok çok düşürüldü, sempozyumdan gelen maksimum puan 20'ye düşürüldü, corresponding author ya da senior author tanımlarının aldığı puanlar gitti gibi.

Yorumlarınızı, sorularınızı ve görüşlerinizi alalım arkadaşlar.

Herkese iyi çalışmalar ve kolaylıklar dilerimş.

Son düzenleme:

kuramci

Araştırma Görevlisi
4 tane özet bildirim vardı, teşvik için tamamen çöp oldu. Katsayılar da kalktı, 30una altına düştüm. Kongre ödenekleri de yoktu, teşvik de gitti. Geçmiş ola bana.

serden

Öğrenci
Avrupa Birliği projelerine teşvik gözükmüyor. Doğru mu arkadaşlar? İlgili yönetmelikte AB projelerine dair bir teşvik maddesine rastlamadım.

ilkertosun

Öğrenci
Selamlar, YÖKSİS'te akademik teşvik başvuru ekranı açıldı. Ancak - ben mi daha önce görmedim, bilmiyorum- yüksek lisans ve doktora tezlerine yapılan atıflar da puanlamaya dahil ediliyor. Başvuru dilekçesi çıktısında puan olarak yer alıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Tezlere yapılan atıflar kabul ediliyor mu?

Aguney

Öğrenci
Selamlar, YÖKSİS'te akademik teşvik başvuru ekranı açıldı. Ancak - ben mi daha önce görmedim, bilmiyorum- yüksek lisans ve doktora tezlerine yapılan atıflar da puanlamaya dahil ediliyor. Başvuru dilekçesi çıktısında puan olarak yer alıyor. Bununla ilgili bir bilgisi olan var mı? Tezlere yapılan atıflar kabul ediliyor mu?
Hocam, senin yayının ister köy dergisi, ister popüler bir dergi olsun. Puan alabilmen için sana atıf yapan yayının niteliği önemli. Senin yayının bir önemi yok. Atıf yapan yayının niteliğine göre puan alıyorsunuz.