İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğünden
Üniversitemizin aşağıda belirtilen akademik birimlerine, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanununun 31. ve 33. Maddesi ile Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğinin ilgili maddelerine göre Öğretim Görevlileri ve Araştırma Görevlileri alınacaktır.
İlanda belirtilen kadroya başvuru için gerekli belgelere, bilgilere ve sonuçlara üniversitemizin web sayfası
Medipol Üniversitesi - Ana Sayfa den ulaşılabilir.
Başvurular ilanın Resmi Gazetede yayınlandığı tarihi takip eden 15 gün içinde ilgili akademik birime şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır.
Fakülte/Enstitü/ Yüksekokul Bölüm Anabilim Dalı/Bilim Dalı/Program Koşullar Kadro Sayısı Kadro Unvanı
Tıp Fakültesi Dahili Tıp Bilimleri Bölümü Halk Sağlığı AD Tıp Fakültesi mezunu olmak ve Halk Sağlığı ADda doktora yapıyor olmak. 1 Araş. Gör.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Ticaret Hukuk AD Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak ve Özel Hukuk ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 1 Araş. Gör.
Hukuk Fakültesi Özel Hukuk Medeni Usul ve İcra İflas Hukuku AD Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak ve Özel Hukuk ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 1 Araş. Gör.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku İdare Hukuku AD Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak ve Kamu Hukuku ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak 1 Araş. Gör.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Ceza ve Ceza Muhakemesi Hukuku AD Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak ve Kamu Hukuku ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak 1 Araş. Gör.
Hukuk Fakültesi Kamu Hukuku Milletler Arası Hukuk AD Hukuk Fakültesi Lisans mezunu olmak ve Kamu Hukuku ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak 2 Araş. Gör.
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler - Küresel Siyaset ve Uluslararası İlişkiler ADda tezli yüksek lisans yapıyor olmak. 1 Araş. Gör.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak ve Anatomi ADda tezli yüksek lisans yapmış olmak. 1 Öğr. Gör.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Ergoterapi Bölümü Lisans mezunu olmak ve Ergoterapi ADda tezli yüksek lisans yapmış olmak. 1 Öğr. Gör.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Tıbbi Hizmetler ve Teknikler Bölümü Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Programı Moleküler Biyoloji ve Genetik ADda tezli yüksek lisans yapmış olmak ve Mikrobiyoloji ADda doktora yapıyor olmak. 1 Öğr. Gör.
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ADda yüksek lisans yapmış olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ADda doktora yapıyor olmak. 1 Öğr. Gör.
Meslek Yüksekokulu Terapi ve Rehabilitasyon Bölümü Fizyoterapi Programı Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Lisans mezunu olmak ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon ADda tezli yüksek lisans yapmış olmak. 1 Öğr. Gör.
SINAV TAKVİMİ
İlk Başvuru Tarihi : 26.11.2018
Son Başvuru Tarihi : 10.12.2018
Ön Değerlendirme Tarihi : 12.12.2018
Sınav Tarihi : 13.12.2018
Sınav Sonuç Tarihi : 17.12.2018
Başvuracak adayların, 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik kapsamındaki şartları taşıması ve istenen belgeleri tamamlaması gerekmektedir.
İSTENEN BELGELER
Başvuru Dilekçesi (Başvurdukları Bölüm Adı, İlan Tarihi, Yazışma Adresi ve Telefon Numaralarını İçeren Başvuru Dilekçesi)
YÖK Formatlı Özgeçmiş (Doküman ve CD olarak) için Tıklayınız
Diploma Fotokopileri (Lisans diploması noter onaylı, Diğerlerinin asıllarının olması halinde aslı gibidir yapılır)
Yüksek Lisans Öğrenci Belgesi
Doktora Öğrenci Belgesi
ALES Sonuç Belgesi Fotokopisi
Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi Fotokopisi
Resmi Transkriptler (asıllarının olması halinde aslı gibidir yapılır)
Çalışma Belgesi
Onaylı Hizmet Belgesi (Halen bir kamu kurumunda çalışıyor olanlar veya ayrılmış olanlar getirecekler)
Erkek Adaylar İçin Askerlikle İlgili Terhis, ilgili terhis, tecil veya muaf Olduğunu Belirten Belge
Adli Sicil Kaydını Gösterir Belge (e-devlet)
Nüfus Cüzdan Fotokopisi
4 Adet Vesikalık Fotoğraf
Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu
İstanbul Medipol Üniversitesi, Kuzey Yerleşkesi, C Blok, Kavacık Mah. Ekinciler Cad. No.19 Kavacık Kavşağı - Beykoz 34810 İstanbul
Meslek Yüksekokulu
İstanbul Medipol Üniversitesi, Haliç Yerleşkesi, Atatürk Bulvarı, No: 27, Unkapanı - Fatih/İstanbul
Tıp Fakültesi
Hukuk Fakültesi
İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi
İstanbul Medipol Üniversitesi, Güney Yerleşkesi, Göztepe Mah. Atatürk Cad.No:40/16 Beykoz 34810 İstanbul
- - - Güncellendi - - -
Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Rektörlüğünden
Üniversitemiz ilgili birimlerine 2547 sayılı Kanun ve 09.11.2018 tarih ve 30590 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Öğretim Üyesi Dışındaki Öğretim Elemanları Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav ile Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmeliğin ilgili maddeleri uyarınca belirli süreli statüde 3 (üç) adet Araştırma Görevlisi ve 4 (dört) adet Öğretim Görevlisi olmak üzere 7 (yedi) adet öğretim elemanı alınacak olup adaylarda aranacak asgari nitelikler aşağıdaki tabloda verilmiştir.
Söz konusu kadroya başvuracak adayların; 657 Sayılı Devlet Memuru Kanunun 48 inci maddesindeki genel şartları ve ilan edilen özel şartları taşımaları halinde başvuru dilekçesi ve istenen evraklarla birlikte Dede Korkut Mahallesi Beyşehir Caddesi No: 9 Meram /KONYA adresinde bulunan Konya Gıda ve Tarım Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen veya posta ile başvuru yapmaları gerekmektedir. Postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır.
İstenen belgeler:
Özgeçmiş (YÖK Formatında)
Nüfus cüzdanı veya TC Kimlik kartı fotokopisi
Vesikalık fotoğraf
Onaylı Lisans/Yüksek Lisans (öğretim görevlisi) Mezuniyet Belgesi (Diplomanın aslı veya ıslak imzalı mühürlü sureti ya da e-devlet üzerinden alınan mezuniyet belgesi)
Transkriptleri (Lisans ve Yüksek Lisans (öğretim görevlisi) transkriptlerinin aslı veya ıslak imzalı mühürlü sureti)
ALES belgesi (son 5 yıl içinde alınmış)
İngilizce Dilinde Yabancı Dil Belgesi (YÖKDİL/YDS veya eşdeğeri, son 5 yıl içinde alınmış)
Erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge (terhis, tecil, muaf)
Fakültesi Birimi/Bölümü Unvanı ALES Yabancı Dil Kadro Sayısı Özel şartlar
Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği Araştırma Görevlisi 70 yetmiş 80 seksen 2 Bilgisayar Mühendisliği veya Yazılım Mühendisliği lisans mezunu olmak, ilk başvuru tarihinde otuz beş yaşını doldurmamış olmak.
Tarım ve Doğa Bilimleri Fakültesi Bitkisel Üretim ve Teknolojileri Araştırma Görevlisi 70 yetmiş 80 seksen 1 Tarla Bitkileri, Bahçe Bitkileri veya Bitkisel Üretim Bölümü Lisans mezunu olmak, ilk başvuru tarihinde otuz beş yaşını doldurmamış olmak.
Rektörlük Yabancı Diller Koordinatörlüğü Öğretim Görevlisi (İngilizce ders veren) 70 yetmiş 80 seksen 4 İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili Eğitimi, İngiliz Dili ve Edebiyatı, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Çeviribilim mezunu olmak; tezli yüksek lisans derecesine sahip olmak.
Resmi Gazete Yayım Tarihi : 23.11.2018
Son Başvuru Tarihi : 11.12.2018
Ön Değerlendirme Tarihi : 14.12.2018
Giriş Sınavı Tarihi : 21.12.2018
Sonuç Açıklanma Tarihi : 26.12.2018
Yukarıdaki ilana
www.gidatarim.edu.tr adresinden ulaşılabilir.