Yeni Yönetmelik ve Yüksek Lisans Askerlik Tecili

kursatkemal

Öğrenci
Arkadaşlar merhaba,

Şubat 2016'da yüksek lisansa kayıt oldum ve 3 yıl askerlik tecili aldım. Şimdi yeni yönetmelikteki yüksek lisansı tamamlama ile ilgili azami süreler beni de kapsıyor mu ve tecil durumumu etkiliyor mu?

Yardımcı olursanız sevinirim... Teşekkürler...

A

Akademik Forum

Guest
subat 2016 da basladiysaniz sizin subat 2019 a kadar yapilmistir, bilmiyorum kagidinizda ne yaziyor... simdi yeni yonetmelik degisti.. tezsiz yapiyor iseniz onunuzde 2 doneminiz yani 1 seneniz var demektir.. bir baska deyisle, 2016 subat-18 ay-2017 eylul olur teciliniz.. kayit sil yenile yapicaz... veyada TEZSIZ yuksek lisans diye bir program kalmayacak, universiteler maddi acidan kaybedicekler cunku bu program cok ogrenci tarafindan tercih eiliyordu...simdi universiteler bunun maddi zararini kaybini yasayacaklar.. onlara ders olsun... yok e bu karardan dolayi tek laf dahi edemediler.

Adaland45

Öğrenci
slm arkadaslar ben 16.09.2015 tezsiz yüksek lisans a askerlik tecil ettirmek için başvurdum okul 22.09.2018 e kadar tecil etti.yeni çıkan kanunla tecilimi bozacaklarmı 1.5 yılı düştü deniliyo bilgisi olan warmı yoksa yeni kayıt olanlara bu yönetmelik uygulanacak bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.