Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri mühendisliği yüksek lisans bilim sınavı soruları
İyi günler, 10 haziranda Yıldız Teknik Üniversitesi'nde endüstri mühendisliğinden yüksek lisans yazılı bilim sınavı olacak. Bu sınava ilişkin tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.
Merhaba arkadasim, umarim bilim sinavini gecmis bolumu kazanmis ve suan mezun olmussundur. Sana sorunla ilgili cevap yazan olmamis ama ben iki gun sonra senin girdigin sinava girecegim. Belki sen kendi sorunu simdi cevaplayabilirsin benim icin. Tesekkur ediyorum.
Merhaba, Endüstri Mühendisliğinde yüksek lisans yapmak istiyorum. Şu an araştıma aşamasındayım. Neler sorduklarına dair belki siz yardımcı olursunuz bana? teşekkür ederim
merhabalar,sorular çok uzun işlemli mi oluyor ve tam şu dersin şu konusu çıkıyor diyebilecek kadar hatırlıyor musunuz hatırlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler