Yıldız Teknik Üniversitesi Endüstri mühendisliği yüksek lisans bilim sınavı soruları

MAGICTURTLE

Öğrenci
İyi günler, 10 haziranda Yıldız Teknik Üniversitesi'nde endüstri mühendisliğinden yüksek lisans yazılı bilim sınavı olacak. Bu sınava ilişkin tecrübesi ve bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.

A

Akademik Forum

Guest
sınav nasıldı acaba? bu sene bende girmeyi planlıyorumda. şimdiden teşekkürler.

A

Akademik Forum

Guest
Merhaba arkadasim, umarim bilim sinavini gecmis bolumu kazanmis ve suan mezun olmussundur. Sana sorunla ilgili cevap yazan olmamis ama ben iki gun sonra senin girdigin sinava girecegim. Belki sen kendi sorunu simdi cevaplayabilirsin benim icin. Tesekkur ediyorum.

A

Akademik Forum

Guest
sınav soruları

Merhaba, Endüstri Mühendisliğinde yüksek lisans yapmak istiyorum. Şu an araştıma aşamasındayım. Neler sorduklarına dair belki siz yardımcı olursunuz bana? teşekkür ederim

C

Cevapsizsorucvp

Guest
Bilim sinavi sorulari

Lisans dersleriyle ilgili sorularin oldugu yazili bir sinav oluyor. Matematikten uretim planlamaya kadar her dersten soru gelebilir.

M

misafır

Guest
merhabalar,sorular çok uzun işlemli mi oluyor ve tam şu dersin şu konusu çıkıyor diyebilecek kadar hatırlıyor musunuz hatırlıyorsanız yardımcı olabilir misiniz.teşekkürler