yl'den başka ilde araştırma görevlisi olarak atanmak

elkmuh46

Öğrenci
sitede ve internette araştırırken farklı cevaplarla karşılaştım o yuzden bir başlık açıyorum konuyla alakalı bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ona göre planlarımı yapmak durumundayım acilen
1-araştırma görevlisi ilanında özellikle 50-d diye belirtmiyor o zaman 33a oluyor şeklinde bir bilgi var sitede ama 2013 yılına ait bir paylaşım. hala geçerli mi?
2-yl ile başvuracağım il arasında yaklaşık 1000 km var bu durumda beni yl yaptığım yere gönderiyorlar mı?yine bununla alakalı 2 farklı bilgi var görevlendirme olur diyen var bir de yatay geçiş veya baştan başlarsın diyen var.bunların hangisi doğru?
bu konular hakkında güncel bilgisi olanlar lütfen aydınlatabilir mi?

Merve

Baş Editör
sitede ve internette araştırırken farklı cevaplarla karşılaştım o yuzden bir başlık açıyorum konuyla alakalı bilgisi olanlar yazarsa sevinirim ona göre planlarımı yapmak durumundayım acilen
1-araştırma görevlisi ilanında özellikle 50-d diye belirtmiyor o zaman 33a oluyor şeklinde bir bilgi var sitede ama 2013 yılına ait bir paylaşım. hala geçerli mi?
2-yl ile başvuracağım il arasında yaklaşık 1000 km var bu durumda beni yl yaptığım yere gönderiyorlar mı?yine bununla alakalı 2 farklı bilgi var görevlendirme olur diyen var bir de yatay geçiş veya baştan başlarsın diyen var.bunların hangisi doğru?
bu konular hakkında güncel bilgisi olanlar lütfen aydınlatabilir mi?
Fakülte kadrosu olduğu halde 50/d de olabilir. Geçen yıl denk gelmiştim. Yani illa yazması gerekmiyor.
Kazandığınız üniversitede yüksek lisans eğitimi veriliyorsa geçiş yapmanız istenir. Farklı bir anabilim dalı olursa yeniden başlamanızı da isteyebilirler.

elkmuh46

Öğrenci
ama bu görevlendirme denen şey o zaman ne işe yarıyor?heryerde görevlendirme diye birşeyler var.illa ki bıraktırırlarsa o çok kötüymüş.