Hocam bende ayni konuyu merak ediyorum Gürcistan calismalarini kazandim fakat alan adi ibaresinde gurcistan turkiye ilişkileri ekonomisi tarihi kulturu vb alanlarda calismak üzere yazıyor yani muallak bi alan simdi ben uluslarasi ilişkiler alaninda y.lisans yapsam dozndugumde bana hangi kadroyi verecekler iktisat mezunuyum bu arada yardimci olan arkadaslara simdiden teşekkür ederim
Aynen bende bugun meb'i aradim dedim ben iktisat mezunuyum uluslararadi iliskilerde ylisans yapsam tezim gurcistan hakkinda olsa sikinti olurmu diye herhangi bi sikinti olmaz dediler yani sen hindistanda beslenme aliskanliklarini dahi calissan sorun olmayacak yonunde eger indian studies varsa onlara yonel fakat kabul alamazsan uluslaradi iliskiler calisip tezini hindistan hakkinda yapabilirsin. Cunku alan ibaresinde bicok seyden bahsetmisler illa ki ekonomi calismak zorynda degilsin gibi gozukuyo benim aldigim izlenim bu sekilde
peki kefalet ve yüklenme senedinde imza atarken Çalışılacak alana ne yazacağız, Hindistan/ Gürcistan Çalışmaları mı Uluslararası İlişkiler mi yazacağız sizce? Sonuç olarak dönünce Uluslararası İlişkiler alanında akademisyen olacağız.