Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="art'" data-source="post: 211205" data-attributes="member: 40799"><p>iyi hoşta belki bu B kişisi okulunu bitirdikten sonra akademisyen olmaya alanında ilerlemeye karar verdiyse ? sırf 4 yıl ortalamaya takmadı diye bütün imkanlardan mahrum mu kalsın? tamam sizin verdiğiniz örnekte A kişisine gerçekten haksızlık ama bende şöyle bir örnek vereyim; benim ortalamam B kişisine yakın ama Ales puanım A kişisinden (bölüm birincisi) 17 puan fazla. hala o mu hakediyor? sırf ezberledi geçti birinci oldu diye.. o aylar öncesinden sınavda çıkacakları ezberlerken ben alanımla ilgili daha geniş çalışıyordum. asla sınavda sorulanlardan fazla bilgiye sahip olmayan merak etmeyen sorgulamayan biri mi hak ediyor? böyle örnekleri de görmek gerekli. benim örneğim bu fakat aynı okul için genelde sizin örneğiniz geçerli olur. AMA Türkiye'de tek bir okul yok ve her okulun ortalama sistemi aynı değil. X okulunda çok zeki biri kendini paralayıp anca 2.75 yaparken Y okulunda derse gelmeyip sınav vakti 3 5 sayfa ezberleyip geçen zerre bilgiye sahip olmayan biri 3.75 gibi ortalamayla mezun oluyor. hangisi daha çok akademisyen olmayı hakediyor sorarım?</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="art', post: 211205, member: 40799"] iyi hoşta belki bu B kişisi okulunu bitirdikten sonra akademisyen olmaya alanında ilerlemeye karar verdiyse ? sırf 4 yıl ortalamaya takmadı diye bütün imkanlardan mahrum mu kalsın? tamam sizin verdiğiniz örnekte A kişisine gerçekten haksızlık ama bende şöyle bir örnek vereyim; benim ortalamam B kişisine yakın ama Ales puanım A kişisinden (bölüm birincisi) 17 puan fazla. hala o mu hakediyor? sırf ezberledi geçti birinci oldu diye.. o aylar öncesinden sınavda çıkacakları ezberlerken ben alanımla ilgili daha geniş çalışıyordum. asla sınavda sorulanlardan fazla bilgiye sahip olmayan merak etmeyen sorgulamayan biri mi hak ediyor? böyle örnekleri de görmek gerekli. benim örneğim bu fakat aynı okul için genelde sizin örneğiniz geçerli olur. AMA Türkiye'de tek bir okul yok ve her okulun ortalama sistemi aynı değil. X okulunda çok zeki biri kendini paralayıp anca 2.75 yaparken Y okulunda derse gelmeyip sınav vakti 3 5 sayfa ezberleyip geçen zerre bilgiye sahip olmayan biri 3.75 gibi ortalamayla mezun oluyor. hangisi daha çok akademisyen olmayı hakediyor sorarım? [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İçin MEB'i Arayanlar