Ana sayfa
Forumlar
Yeni mesajlar
Neler yeni
Yeni mesajlar
Son aktiviteler
Kullanıcılar
Şu anki ziyaretçiler
Akademikpersonel.org
Giriş yap
Kayıt ol
Neler yeni
Yeni mesajlar
Menü
Giriş yap
Kayıt ol
Uygulamayı yükle
Yükle
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İkinci Kez Başvuru
JavaScript devre dışı. Daha iyi bir deneyim için, önce lütfen tarayıcınızda JavaScript'i etkinleştirin.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz..
Tarayıcınızı güncellemeli veya
alternatif bir tarayıcı
kullanmalısınız.
Konuya cevap cer
<blockquote data-quote="erguvan_musti" data-source="post: 217558" data-attributes="member: 28290"><p>Arkadaşlar Selamlar ;</p><p></p><p>Ben 2012 yılında YLSY ile yerleşmiştim. İlk evrakları gönderdim. MEB sitesinde resmi bursiyer aday listesinde ismimi de gördüm. Ancak 2. evrakları ( senetlerin olduğu ) gödermedim. Bu yıl veya gelecek yıl yapılacak olan YLSY tercihlerinde tekrar tercih yapma hakkım var mı ? </p><p></p><p>YLSY 2012 kılavuzunda aşağıdaki bir ibare bulunuyor :</p><p></p><p> <span style="color: #EE82EE">- 2009,2010 ve 2011 YLSY sonuçlarına göre senetlerini vererek bursluluk hakkını kazananların başvuruları geçersiz sayılacak ve işleme alınmayacaktır.</span></p></blockquote><p></p>
[QUOTE="erguvan_musti, post: 217558, member: 28290"] Arkadaşlar Selamlar ; Ben 2012 yılında YLSY ile yerleşmiştim. İlk evrakları gönderdim. MEB sitesinde resmi bursiyer aday listesinde ismimi de gördüm. Ancak 2. evrakları ( senetlerin olduğu ) gödermedim. Bu yıl veya gelecek yıl yapılacak olan YLSY tercihlerinde tekrar tercih yapma hakkım var mı ? YLSY 2012 kılavuzunda aşağıdaki bir ibare bulunuyor : [COLOR="#EE82EE"]- 2009,2010 ve 2011 YLSY sonuçlarına göre senetlerini vererek bursluluk hakkını kazananların başvuruları geçersiz sayılacak ve işleme alınmayacaktır.[/COLOR] [/QUOTE]
İnsan doğrulaması
Cevap yaz
Ana sayfa
Forumlar
YLSY - Yurtdışına Lisansüstü Öğrenim Bursu
YLSY Hakkında Sorularınız ve Cevapları
YLSY İkinci Kez Başvuru